Öğretmen Dizisine MEB'den tepki

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisine tepki yağdı.

Yayınlanma:
Öğretmen Dizisine MEB'den tepki

Başrolünde İlker Kaleli'nin Akif öğretmen karakteri ile yer aldığı Öğretmen dizisi 4 mart çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında yayınlandı.

Uzun zamandır merakla beklenen dizi konusu ile ilgi çekmeyi başardı. Öğretmen dizisi sosyal medyada gündem oldu.

Gündeme giren #Öğretmen etiketiyle birçok öğretmen ve farklı meslekten izleyicilerden tepki yağdı. MEB personel genel müdürü Haza Aydoğdu sosyal medyadan attığı twit ile öğretmen dizisi ile ilgili yorumunu paylaştı.

Hamza Aydoğdu'nun twiti  şu şekilde ;

"Öğretmen, ne olursa olsun sevgi çınarıdır. Kızarken bile o duyguyu sevgiyle besler. Şefkat ve edeple terbiye edendir, psikopat değildir. Adı: Öğretmen İçeriği; sadece ve sadece kocaman bir FİYASKO" diyerek Hamza Aydoğdu tepkisini belirtti.

Öğretmen dizisinin konusu nedir ?

Fizik öğretmeni Akif Erdem öğrencilere bir insanlık dersi vermek istemektedir. Akif öğretmen bildiğimiz öğretmenler gibi değildir daha farklı ders anlatma yöntemi kullanmaktadır. Akif Öğretmen son dersi için küçük kapı lisesi 12/A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okuldan ayırır. Çocuklar ve Akif öğretmen dışarı çıkamayacaklardır. Öğretmen çocuklara bir soru sorar ;12 A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek'in ölümüne kim sebep oldu diye rehin alınan öğrenciler kurtulmak için doğru cevabı vermeleri gerekmektedir.

Çocuklara ve tüm ülkeye "iyi bir insan"olmanın önemini anlatan düşünmeyi öğreten Akif Öğretmeni zamanla anlayacak ve çok sevecek olan öğrenciler yaptıkları yanlışın farkına varıp dersi başarı ile tamamlayacaklardır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.