Okmeydanı'nda Silahla Kahveye Giren Kişiler 'Evetçileri' Tehdit Etti

Alınan son dakika bilgilerine göre Okmeydanı'nda bir kahvehaneye giren silahlı bir grup, hayır propagandası yaparak evetçileri tehdit etti. İşte o anlar.

Yayınlanma:
Okmeydanı'nda Silahla Kahveye Giren Kişiler 'Evetçileri' Tehdit Etti

İstanbul Okmeydanı'nda silahlı bir grup, bir kahvehaneye girerek hayır propagandası yaptı. Alınan son dakika bilgilerine göre örgüt üyesi oldukları belirtilen kişilerin mahallelerinde evet propagandasına izin vermeyeceklerini söyledikleri öğrenildi.

Silahlı ve maskeli oldukları görülen bir grup, Okmeydanı'nda bir kahvehaneyi bastı. Ellerinde silahlarla ve yüzleri maskeli olan bu kişiler, kahvede bulunan kişilere bağırarak mahallelerinde evet propagandasına izin vermeyeceklerini söyleyerek referandum için hayır propagandası yaptı.

Örgüt üyeleri, kahvehanede bulunan onlarca kişiye silah doğrultarak, kendilerini CEPHE milisleri olarak tanıttı. Bu teröristler, ellerinde silahlarla kahvehanede AK Parti ve MHP propagandasına izin vermeyeceklerini söylediler.

İşte o anlarda amatör bir kameraya takılan görüntüler.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.