Okullar Ne zaman Açılacak? Uzaktan Eğitim Uzatıldı mı ?

Türkiye'yi ve dünyayı sarsan salgın nedeni ile okullara ara verildi ve uzaktan eğitime başlandı.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaparak uzaktan eğitimin 31 Mayısa kadar devam edeceğini bildirdi. Uzaktan Eğitim şu anda...

Yayınlanma:
Okullar Ne zaman Açılacak?  Uzaktan Eğitim Uzatıldı mı ?

Türkiye'yi ve dünyayı sarsan salgın nedeni ile okullara ara verildi ve uzaktan eğitime başlandı.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaparak uzaktan eğitimin 31 Mayısa kadar devam edeceğini bildirdi. Uzaktan Eğitim şu anda elimizdeki tek seçenek.

Tüm Çocuklarımızdan ve velilerimizden ricam uzaktan eğitime sıkıca tutunmaları. 16 Mart 2020 itibariyle okullara ara verme ile birlikte bir hafta gibi kısa bir süre içinde uzaktan eğitimi hayata geçirdik.

Okullar 1 Haziran'da mı Açılacak ?

Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk açıklamalarında Normalleşme süreci beklendiği şekilde devam ederse okulları 1 Haziran'da açarız.  dedi.

Bakan Selçuk Sosyal Medya hesabından paylaşım yaptı.

Uzaktan eğitime 31 Mayısa kadar devam edeceğiz. Salgın sürecinde çocuklarımız öğrenme kaybı yaşamasınlar, okuldan, eğitimden kopmasınlar, yüz yüze telafi eğitiminin zeminini sağlam atsınlar diye öğretmenler, öğrenciler, veliler olmak üzere uzaktan eğitime sıkıca tutunmalıyız. dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.