Okullar ne zaman açılıyor?

15 tatili başlamasından sonra okulların ne zaman açılacağı merak ediliyor. 4 ay süren eğitim döneminden sonra ara tatiline giren okullar 3 şubat pazartesi günü açılacak.

Yayınlanma:
Okullar ne zaman açılıyor?

Yaklaşık 4 ay süren 1. dönemin yorgunluğunu öğrenciler tatil de atmaya çalıştılar. Kimi öğrenciler dinlenerek tatilini geçirirken kimi öğrenciler ders çalışarak açıklarını kapatmaya çalıştılar.

2019-2020 eğitim yılında 1. dönem karne tatilinden sonra şimdi okulların  ne zaman açılacağı merak ediliyor. Yarı yıl tatili 20-31 ocak arasında oldu. 2. dönem eğitim başlangıcı ise 3 Şubat pazartesi başlayacak. İkinci dönem ara tatili 6 10 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 13 Nisan'da başlayacak ikinci dönemin ikinci yarısı 19 haziran cuma günü tamamlanarak öğrenciler yaz tatiline gireceklerdir.

Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından çocuklara seslenerek "evlere kapanmayın çıkın yeni şeyler keşfedin yeni insanlar tanıyın hayat çok güzel dinlemediğiniz şarkılar dinleyin tatilinizi iyi değerlendirin iyi tatiller olsun"  dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.