Olympiakos Maçı Öncesi Şenol Güneş'ten Flaş İlk 11 Açıklaması

İUEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos ile kaşrılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve Adriano bir basın toplantısı düzenledi. İşte basın toplantısından satır başlıkları.

Yayınlanma:
Olympiakos Maçı Öncesi Şenol Güneş'ten Flaş İlk 11 Açıklaması

Yarın Olympiakos ile UEFA Avrupa Ligi son 16 tur rövanş karşılaşmasına çıkacak olan Beşiktaş'ta bugün teknik direktör Şenol Güneş ve yıldız futbolcu Adriano bir basın toplantısı düzenledi.

Olympiakos karşısında turu geçmek istediklerini söyleyen Şenol Güneş, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçta turu geçmek istiyoruz. İlk maçın öncesinde de söylemiştim turu geçen taraf bu maçın ardından belli olacak. İlk maçta iyi bir skor aldık ama yetmez yarın galibiyet almak istiyoruz. Çeyrek finale çıkmayı herkes istiyor ama güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Gönlümüz, turu geçerek Nisan ve Mayıs ayında da UEFA Avrupa Ligi'nde olmak.'' ifadelerini kullandı.

Her Maç Zordu

Olyimpiakos ile oynanacak olan karşılaşmanın zorlu geçeceğini söyleyen Gneş, ''Bugüne kadar her maç zordu. Her maçın kendi içinde bir zorluğu vardı. Yarınki maçın da böyle bir zorluğu olacak. Biz buralara zorlukları aşarak geldik. Yarın da kazanarak turu geçmek istiyoruz. Biz yarın Türkiye adına oynayacağımızı biliyorum ve bütün oyuncularım maça hazır.'' ifadelerini kullandı.

İlk 11 Açıklaması

Kado ile ilgili de açıklamalarda bulunan Şenol Güne, ''Elimizdeki oyunculardan en iyi 11'i çıkarmaya çalışacağız. Fiziksel yorgunluk ve sakatlık dışında herkesten faydalanacağız. Ryan Babel ve Marcelo'nun sakatlığı var onlara bakacağız. Marcelo'nun sakatlığı önemli Tosic de ayağına darbe aldı ama oynayabilecek bir durumda.'' açıklamaları ile konuşmasını sona erdirdi.

Beşiktaş Olympiakos Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? (Yayın Şifreli mi?) tıklayın

Adriano'dan Güneş'e Teşekkür

Basın toplantısında konuşan Adriano ise, "İlk başta hocamıza teşekkür etmek istiyoruz bana ilk günden güvenmesi çok önemli. Adaptasyon süreci kolay olmadı kendimi değiştirmem gerekiyordu. Geçen sezon fazla oynmadığım için bu sezona da iyi başlamadım ama kendimi toparladım. Soru işaretleri olması normaldi.'' ifadelerini kullandı ve açıklamalarını şu şekilde tamamladı:

''Marcelo önemli bir oyuncu, oynayı oynamayacağını bilmiyorum ama yarın hem oynanayanlar hem de oynamayanlar inanmalı ve %100'ünü vermeli.''

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.