Ömer Halisdemir'in Ailesine Açılan Dava Hakkında Açıklama Geldi

Cuntacı Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in ailesi hakkında gündemde yer alan tazminat davası haberlerine açıklama geldi. İşte o bilgilendirme açıklaması.

Yayınlanma:
Ömer Halisdemir'in Ailesine Açılan Dava Hakkında Açıklama Geldi

Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'in ailesi hakkında son günlerde basında ve sosyal medya üzerinde dolaşan tazminat davası iddialarına yönelik açıklama geldi.

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, Özel Kuvvet Komutanlığına (ÖKK) gelen cuntacı askerlerin başında olan Semih Terzi'yi vuran ve darbe girişiminin başarısız olmasında büyük payı olan Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'in babası tarafından önceki gün yapılan açıklamada cuntacı Semih Terzi'nin ailesinin kendilerine dava açtıklarını belirtti. Ancak konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada açılan tazminat davasının yanlış anlaşılma sonucu olduğunu belirtti.

Önceki gün gündeme gelen, bir anda sosyal medya ile gündeme taşınan ve büyük tepki çeken olaydan sonra AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i ziyaret ederek durum değerlendirmesinde bulundu. Görüşme sonrası AK Parti İl Başkanı Özdemir tarafında konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şehidimizin babasının bu haberi, bir televizyon kanalının alt yazısından öğrendiğini ve kanalın ismini hatırlamadığını, bu durumdan da büyük üzüntü duyduğu belirtildi. Açılan davanın ise nüfus müdürlüğü tarafından açılan çocukların miras haları ile ilgili rutin olan bir dava olduğu belirtildi.

Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'da, şehidimizin babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i arayarak durumu kendisine açıkladı.

Şehidimiz İçin İşaret Dili İle Klip Çekildi

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir için Dursun Ali Erzincanlı tarafından seslendirilen '30 Kuş' şiiri, Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencisi Fatma Rumeysa Kıl tarafından işitme engelliler için işaret dili ile klip olarak çekildi.

İşte O Klip

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.