Omzu ile Dirseğinin Arasında Kırık Olan Fernandao Ameliyat Edilecek

Atiker Konyaspor ile oynanan ve Konyaspor'un 3-2'lik galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmada Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşandı. Hava topu mücadelesinde yere dengesiz şekilde düşen Fernandao'nun omzu ile dirseği arsında bulunan kemik kırıldı. Brezilyalı futbolcu ameliyata alınacak. İşte yıldız futbolcunun sağlık durumu.

Yayınlanma:
Omzu ile Dirseğinin Arasında Kırık Olan Fernandao Ameliyat Edilecek

Bu akşam oynanan Fenerbahçe Atiker Konyaspor karşılaşmasında bir talihsizlik yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşandı. Saat 20.00'da başlayan karşılaşmada kaleci Serkan Kırıntılı ile birlikte topa yükselen Fernandao sol kolunun üzerine düştü ve acı içinde yerde kaldı. Saha içinde ilk müdahalesi yapılan Fernandao, ambulansa hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Brezilyalı oyuncunun omzu ve dirseği arasındaki kemikte parçalı kırık olduğu ifade edildi.

Atiker Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası omzu ve dirseği arasında parçalı kırık tespit edilen Fenerbahçeli futbolcu Jose Fernandao, yarın sabah ameliyat edilecek.

TFF'den Fernandao İçin Geçmiş Olsun Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçeli futbolcu Fernandao için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

TFF tarafından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

"Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Atiker Konyaspor karşılaşmasında, Fenerbahçeli Fernandao'nun kolunun kırıldığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hastanede tedavisi süren Fernandao'ya acil şifalar, Fenerbahçe camiasına gemiş olsun dileriz."

5haber.com  |  İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.