OnePlus 11, iPhone 14 satışlarını yakaladı

Çin'de satışa sunulan OnePlus 11, iPhone 13 ve iPhone 14 cep telefonu satışlarına yetişerek üçüncülüğü kaptı.Geçtiğimiz günlerde Çin'de piyasaya sürülen yeni amiral gemisi akıllı telefon OnePlus 11 kullanıcılar tarafından...

Yayınlanma:
OnePlus 11, iPhone 14 satışlarını yakaladı

Çin'de satışa sunulan OnePlus 11, iPhone 13 ve iPhone 14 cep telefonu satışlarına yetişerek üçüncülüğü kaptı.

Geçtiğimiz günlerde Çin'de piyasaya sürülen yeni amiral gemisi akıllı telefon OnePlus 11 kullanıcılar tarafından oldukça beğeni topladı. Bu da, cihazın satış oranlarının bir sonucu olarak ifade ediliyor.

Çinli internet perakendecisi JD.com'un yayınladığı satış listesine göre, OnePlus 11, mobil cihaz satış kapsamında üçüncü sırada yer alıyor. 600 ila 900 dolar değerinde fiyat aralığındaki mobil cihazları kapsayan bu listede iPhone 13 ve iPhone 14 de yer alıyor. Listenin birinci sırasında iPhone 14 yer alırken ikincilikte ise iPhone 13 bulunuyor. En yeni amiral gemisi OnePlus 11 ise üçüncülük sırasına girmeyi başardı. 

Kısa zaman içinde akıllı telefon pazarını etkileyen OnePlus 11, kullanıcılar tarafından oldukça merak edilen bir cihazdı. Şirket cihazı piyasaya sürdü ve sonuçlar ise olağanüstü çıktı. Geçen hafta sonunda en çok satan Android akıllı telefonlar sıralamasında 600 doları aşan fiyatıyla OnePlus 11 zirveye çıkmıştı. 

Piyasaya sürüldüğü gün yalnızca 1 saatten kısa bir süre içinde yeni cihaz, akıllı telefon satış rekoru kırdı. Bu rekorla birlikte, Snapdragon 8 tabanlı tüm mobil cihazlar arasında da birinciliği elde etti. Xiaomi 13 serisinin iki katı kadar satış gördü.

ОnеРluѕ 11'in, 2К çözünürlüğе ѕаhір 6,7 іnç boyutunda еkrаnа ѕаhір olduğunu hatırlayalım. Ѕnарdrаgоn 8 Gеn 2 tаbаnlı işlemciye sahip olan cihaz, 50 MP, 48 MP vе 32 МР'lik çözünürlüğе ѕаhір üçlü bіr аnа kаmеrаnın уаnı ѕırа 16 MP'lik bіr ön kаmеrаdan oluşuyor. 100W hızlı şаrјı destekleyen telefon gücünü 5.000 mАh bataryadan alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.