Oneplus ACE 2 V’nin Resmi Tanıtımı Yapıldı! Rakiplerine Meydan okudu!

OnePlus yeni akıllı telefonu olan ACE 2V’nin resmi tanıtımını yaptı. Rakiplerine meydan okuma konusunda kararlı Oneplus şirketinden telefona dair önemli gelişmeler geldi.

Yayınlanma:
Oneplus ACE 2 V’nin Resmi Tanıtımı Yapıldı! Rakiplerine Meydan okudu!

One Plus’un yeni telefonu ACE2 V hem şık hem de rahat kullanıma sahip olması rakiplerine meydan okumasını sağlayacak. Teknik detayları hakkında açıklamalarda bulunan şirket, telefonun tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Şirket tarafından telefonla ilgili verilen bilgiler doğrultusunda Dimensity 900 yonga setinden gücünü alacağı belirtilmişti. Aynı zamanda cihazın 6.74 inç ve AMOLED bir ekran tasarımına sahip olması kullanıcılar için rahatlığı sunacak.

2772x1240 piksel ve yenileme hızı da 120 HZ şeklinde ayarlanmış olan cihaz, elde tutması pratik ve şık tasarımıyla da rakiplerine meydan okuyacağı görülüyor.

One Plus ACE 2 V Hakkında Bilgiler Sunuldu!

Teknoloji pazarına bir yenisi daha eklenmeye hazırlanırken One Plus ACE 2 ile ilgili de merak edilen tüm bilgiler gelmeye devam ediyor.Bu bilgiler nelerdir kullanımını yapacak pek çok kişiyi de yakından ilgilendirmektedir. ACE 2 ile ilgili olarak en çok merak edilen konulardan biri tasarımının nasıl yapılacak olduğu denebilir. One Plus ACE 2 tasarım konusunda kullanıcıları sevindirecek özel hizmetler sunmaya devam ediyor. Telefonun ekran çerçevesine göz atıldığı zaman plastik bir çerçevenin olmayacağı en güzel yanlarından biri.

One Plus ACE 2’de plastik bir çerçeve özelliğinin yer almamış olması, cihazlara ayrı bir tasarım şıklığı sunmayı başarıyor. İşin sadece tasarımı değil ayrıca daha hafif olması açısından kolaylık sağlamaya neden oluyor. Çok daha şık ve hafif bir akıllı cep telefonuna sahip olmayı düşünenleri her yönden beğendirecek bir yeni teknoloji olarak öne çıkmayı başarıyor.

One Plus ACE 2 Depolama Özellikleri Nasıl Olacak?

One Plus ACE 2 depolama özelliklerinin nasıl olacağı akıllı telefon kullanıcıları açısından önemli: LPDDR5 RAM teknolojisi kullanılan akıllı cihazda, RAM kapasitesi 12-52 GB şeklinde olması bekleniyor. Dahili depolama alanına geldiğimizde ise 256-515 depolama kapasitesine sahip olması beklenen teknoloji pazarının iddialı gelen modellerinden biri olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.