OnePlus Pad Teknolojiyle Gelişiyor! Pil Kapasitesi Hakkında Detaylar Sızdırıldı

OnePlus, tablet kategorisinde yer alan ilk cihazı olan OnePlus Pad’i piyasaya sürmeye dikkatli bir şekilde hazırlanıyor. 7 Şubat tarihinde yapılacak olan lansman ile tanıtılacak olan tablet hakkında yeni bilgiler teker teker gelmeye başladı.

Yayınlanma:
OnePlus Pad Teknolojiyle Gelişiyor! Pil Kapasitesi Hakkında Detaylar Sızdırıldı

OnePlus tablet kategorisinde sunulacak olan ilk cihaz OnePlus Pad hakkında detaylar tek tek belli olmaya başlandı. 7 Şubat tarihinde lansman ile birlikte tanıtılacak olan tablet hakkında detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

OnePlus Pad tüm dünya çapında ilk tabletini 7 Şubat tarihinde OnePlus 11 ve 11R ile beraber piyasaya süreceği doğrulanan bilgiler arasında yerini aldı. Tasarımı ve olağanüstü görünümü zaten resmi teaser’lar ile birlikte ortaya çıktı. Yaşanan sızıntılar ve beraberinde söylentiler sayesinde teknik özellikler konusunda bazı detaylı bilgiler elde edilmiş oldu. Bununla birlikte gelen son bilgiler ışığında, tabletin pil kapasitesini ve beraberinde şarj hızı özellikleri de detaylı bir şekilde belli olmuş oldu.

Yayımlanmış olan raporlara göre OnePlus Pad , 4320mAh çift hücreli pil ünitesi cile piyasaya sunulacak. Toplamda kapasitesi ise 8640mAh olacak. Lakin, resmi olarak 8840mAh pil takımı olarak da gelebileceği konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu ürün 67W hızlı kablolu nitelikteki şarjı kolaylıkla destekleyebilecek.

5df5e92e-9dc9-46c3-a8ca-7546e45751d5-35.jpg

Tabletin 2.8K çözünürlüklü olan bir ekrana sahip olabileceği de edilen bilgiler arasında yerini aldı. Daha önceki süreçte cihazın 144Hz’e kadar yenileme hızı ve beraberinde HDR 10+ ve Dolby Vision desteği sunabilen bir LCD panele sahip olacağı da ortaya çıkan bilgiler arasındaydı. Bu durumdan yola çıkarak, OnePlus Pad’in oldukça sürükleyici bir multimedya deneyimi sunacağını aktarabiliriz.

Bahsedildiği gibi marka, yaklaşmakta olan tablet tasarımı için detayları şimdiden ortaya koydu. Bombeli bir çerçeveye sahip olan alüminyum alaşımlı nitelikteki bir şasi ile tasarım bizlere sunulacak. Piyasadaki diğer tabletlerin yanı sıra OnePlus Pad’in kamera modülü arka tarafta merkezi bir konuma profesyonel bir şekilde yerleştirilmiş olacak.

Bu konum doğrultusunda fotoğraf çekmek, kendi görüşünüz ile kenardan daha iyi hizalandığı için oldukça kolay olmalıdır. Ekranın üst kısmında yer alan çerçeveye yerleştirilmiş olan tek bir kameraya sahip olabilecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.