OnePlus Yeni Bir Adım Atıyor! MWC 2023 İçin Yeni Konsept Telefon Hazırlanıyor!

OnePlus üç yıl önce CES 2022 etkinliğinde McLaren ile işbirliği içinde oluşturulan "OnePlus Concept One"ı sergiledi. Bilmeyenler için söz konusu telefon, siyah şeritler ve deri benzeri bir dokuya sahip muhteşem tasarımıyla büyük...

Yayınlanma:
OnePlus Yeni Bir Adım Atıyor! MWC 2023 İçin Yeni Konsept Telefon Hazırlanıyor!

OnePlus üç yıl önce CES 2022 etkinliğinde McLaren ile işbirliği içinde oluşturulan "OnePlus Concept One"ı sergiledi. Bilmeyenler için söz konusu telefon, siyah şeritler ve deri benzeri bir dokuya sahip muhteşem tasarımıyla büyük beğeni topladı. Sızıntının kaynağı Max Jambor, OnePlus Concept Two'nun özelliklerinden bahsetmedi. Ancak model adına bakarak telefonun orijinaline sadık kalacağını söyleyebiliriz.

Ek olarak, bugün akıllı telefon pazarı hala katlanabilir versiyonlara geçiş yapıyor. Bu nedenle OnePlus Concept Two, şirketin ilk katlanabilir telefonu hakkında fikir verebilir. Çünkü birçok işletme en son teknolojileri, benzersiz özellikleri ve konsept tasarımları kullanıyor. Ancak tüm bunları 27 Şubat'tan 3 Mart'a kadar sürecek olan MWC 2023 etkinliğine kadar öğrenemeyeceğiz.

OnePlus Nord CE 3'ü Çok Kişi Bekliyor

Bir süredir akıllı telefon modellerine giriş seviyesi ve orta seviye cihazları ekleyen OnePlus' Nord CE 3, özelliklerini ortaya koymaya başladı. OnePlus Nord CE 3 makul fiyatlı bir cihaz olacak. Ek olarak, telefonun Qualcomm'un arkasında iki devasa kamera merceği içermesi beklenen Snapdragon 695 5G varyantına sahip olması bekleniyor.

Oneplus Nord CE 3 Teknik Özellikleri

Ekran görüntüleri ve sızıntılardan ortaya çıktığı kadarıyla telefonun arka tarafta yer alan standart kamerası 108 MP olacak. Buna ek olarak 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörleri bu cihazda yer alacak. Ön kamera da 16 MP üzerine kurulu gelecek. Telefonda yer alacak Snapdragon 695 5G, 6 nm süreçten çıkacak ve iki 2.2 GHz ARM Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerinin yanında bir de Adreno 619 grafik birimiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Öte yandan artık standart olan 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki RAM seçeneği sunulacak modelde, 128 GB ve 256 GB da depolama alanı yer alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.