Onur Saylak'ın DAHA Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın yaptığı ve ilk uzun metrajlı 2017 yapım dram türündeki DAHA filminin galası yapıldı. 2013 yılında Hakan Günday tarafından çıkan ve büyük beğeni toplayan aynı adlı romanından uyarlanan...

Yayınlanma:
Onur Saylak'ın DAHA Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın yaptığı ve ilk uzun metrajlı 2017 yapım dram türündeki DAHA filminin galası yapıldı. 2013 yılında Hakan Günday tarafından çıkan ve büyük beğeni toplayan aynı adlı romanından uyarlanan Ay yapım imzalı DAHA filminin başrollerinde ise Ahmet Mümtaz Taylan ve Hayat Van Eck yer alıyor. DAHA filminin galasına televizyon, sinema ve edebiyat dünyasının ünlü isimleri yoğun katılım gösterdi.

İşte katılım gösteren birkaç oyuncu;

  • Bergüzar Korel & Halit Ergenç

  • Dilan Çiçek Deniz

  • Berrak Tüzünataç & Birkan Sokullu

  • Selin Şekerci & Kaan Taşaner

  • Hilal Saral & ZerrinTekindor

  • Gökçe Bahadır

  • Şebnem Bozoklu

Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat’ın da rol aldığı DAHA filmi, 24. Uluslararası Adana Film Festivali ulusal yarışmasında birçok ödüle layık görüldü.

Onur Saylak, filmde konuk oyuncu olarak rol alan eski eşi Tuba Büyüküstün'ün galaya katılmamasıyla ilgili sorulara "Müsait olan bütün oyuncularımız burada. Tüm iddialara da şöyle son verelim. Filmin afişi çok çok önceden yapıldı. Yani kendisinin afişten çıkarılması da söz konusu değil. Bu iddialar hayal gücüyle yazılmış." diye yanıt verdi.

Onur Saylak'ın ilk uzun metraj filmi DAHA 12 Ocak 2018 de gösterime giriyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.