Opel Yeni Bir Hamleyle Geliyor! O Elektrikli SUV’da Menzil Artışı Yaşandı!

Avrupa'nın en popüler bataryalı araçlarından biri olan Opel Mokka Elektrik, yeni 54 kWh pili ile WLTP standardında 327 kilometre olan 403 kilometreye kadar hiç emisyon yaymadan gidebilecek.Bu geliştirme sonucunda modelin menzili %23...

Yayınlanma:
Opel Yeni Bir Hamleyle Geliyor! O Elektrikli SUV’da Menzil Artışı Yaşandı!

Avrupa'nın en popüler bataryalı araçlarından biri olan Opel Mokka Elektrik, yeni 54 kWh pili ile WLTP standardında 327 kilometre olan 403 kilometreye kadar hiç emisyon yaymadan gidebilecek.

Bu geliştirme sonucunda modelin menzili %23 genişlerken, enerji tüketimi 100 kilometrede 15,2 kWh'ye (WLTP) düştü. Mokka Elektrik, yüksek düzeyde etkinlikten daha fazlasını sağlar. Ayrıca 260 Nm tork ve 115 kW/156 bg güç üreten elektromotoru sayesinde üstün bir sürüş deneyimi sunuyor.

Opel Gayet Kararlı Davranıyor

Daha yüksek güce ve daha uzun menzile sahip olan Mokka Elektrik, Opel'in elektrikli araçlara yönelik yolculuğunun ve bu geçiş sürecindeki kararlılığının bir başka örneği olarak öne çıkıyor. Şu anda tüm hafif ticari araç serisi dahil olmak üzere satın alınabilecek on iki elektrikli Opel modeli var. 2024 yılına kadar her modelin elektrikli bir versiyonu olacak ve 2028 yılına kadar Opel Avrupa'da yalnızca elektrikli araçlar sunacak.

Mokka, Opel'in hareketliliğe yönelik yaratıcı, ilerici ve heyecan verici yaklaşımının en önemli örneğidir. Modaya uygun SUV, tamamen dijital Pure Panel kokpitine sahip ilk Opel olmasının yanı sıra yeni marka yüzü Opel Vizör ile sürüş yapan ilk Opel oldu. Ek olarak, tamamen elektrikli aktarma organları ve yüksek verimli içten yanmalı motorlarla standart olarak gelen ilk Opel aracıydı.

Opel CEO’su Açıklama Yaptı

Opel CEO’su Florian Huettl yapmış olduğu değerlendirmede, "E, yerini Elektrik’e bırakıyor. Yeni son ek ile Opel Mokka'nın daha fazla elektrikli sürüş keyfi sunduğunun altını çiziyoruz. Mokka Elektrik segmentinde benzeri olmayan bir elektrikli araç. Kompakt SUV'umuz pazara sunulduğu günden bu yana cesur ve yalın tasarımı, özgün karakteri ve günlük kullanım özellikleriyle insanları etkiledi. Yeni bir elektromotor ve daha büyük bir batarya ile Mokka Elektrik artık daha güçlü, daha verimli ve kullanıcısına daha uzun bir menzil sunuyor. Bununla birlikte Opel’in 'Greenovation' yaklaşımını en iyi şekilde yansıtıyor" dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.