Opel'in Yeni Elektrikli Aracı Astra GSe Büyülüyor…

Opel tarafından üretimi gerçekleştirilen yeni elektrikli Astra GSe modeli büyülüyor. Otomobil severlerin beğenisine sunulan bu model dikkat çekici özelliklere sahip. 165 kW/225 HP gücünde olan ve şarj konusunda gelişmiş tasarıma sahip olan bu araç aynı zamanda hibrit motoru ile dikkat çekiyor. Bununla birlikte aracın tasarımı da oldukça kaliteli bir şekilde dizayn edilmiş.

Yayınlanma:
Opel'in Yeni Elektrikli Aracı Astra GSe Büyülüyor…

Yeni elektrikli otomobili hakkında açıklama yapan Opel, tekrar piyasaya çıkarılan efsane GSe modelinin elektrikli versiyonuyla otomobil severlerin karşısına çıktı. Bu modelin ismi Opel markasına ait ilk modeller arasında yer almasıyla hatırlanıyor. Opel tarafından elektrikli araçlara geçiş konusunda hazırlanan projenin ürünlerinden biri olan bu modelin açılımı Grand Sport Electric manasına geliyor. Şimşek logosuna uygun bir şekilde üretilen elektrikli araç modelleri dinamik bir yapıda üretilerek markayı en iyi şekilde temsil ediyor.

Bu modellerde aynı zamanda 18 inç alaşım jantlar bulunuyor ve GSe modelinin kendine has ön tamponu ile piyasaya sunuluyor. Bu modele ait özel performans koltukları sayesinde sürücünün ve yolcuların aracı tamamen entegre olması sağlanıyor. Elektrikli araç modelleri için ileri bir teknoloji ürünü olan bu modelin destek sistemleri de oldukça kullanışlı.

100418171-astra-gse-3.jpg

Astra GSe Teknik Özellikleri

4 silindirli olan ve 1.6 litre benzinli motor hacmine sahip olan bu model 133 kW/180 HP güç üretmekle birlikte benzinli motorda 81.2 kW/110 HP elektro motor desteği bulunuyor. 5 kapılı hatchback olan bu model çalıştığı andan itibaren 100 kilometre hıza 7.5 saniyede çıkıyor. Elektrikli kullanımda maksimum 135 kilometre hız olurken benzinli motor ile 235 kilometre hız mümkün oluyor. Ayrıca Astra GSe'nin sahip olduğu 12.4kW lityum iyon pil 64 kilometre hıza kadar emisyon olmadan mesafe alabiliyor.

kapak-100344.webp

Ayrıca yeni üretilen bu elektrikli araçta aracı şarj etmek için kullanılacak entegre şarj cihazı standart olarak gönderiliyor. Sahip olduğu bu özellikler sayesinde aracın tamamını 2 saat içerisinde şarj etmek mümkün oluyor. Frequency Selective Damping teknolojisine sahip olan amortisörler ve düşük frekanslardaki gövde kontrolü yüksek frekanslara sahip süspansiyon kontrolü ile birleşince ortaya harika bir teknoloji ürünü çıkıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.