OPPO A78 5G Uygun Fiyatlı F/P Modeli Duyuruldu

OPPO tarafından A78 5G modelinin tanıtımı yapıldı. Kendi sınıfındaki telefonlara göre uygun fiyatı ile dikkat çeken model, üstün özellikleri ile bu yıl patlama yapabilir. Uygun fiyatı ile bütçe dostu olacak gibi görünen...

Yayınlanma:
OPPO A78 5G Uygun Fiyatlı F/P Modeli Duyuruldu

OPPO tarafından A78 5G modelinin tanıtımı yapıldı. Kendi sınıfındaki telefonlara göre uygun fiyatı ile dikkat çeken model, üstün özellikleri ile bu yıl patlama yapabilir. Uygun fiyatı ile bütçe dostu olacak gibi görünen model, buna karşın üstün özelliklere sahip. Geçmiş yıllarda Xiaomi böyle bir çıkış yapmış ve pazar payını artırmıştı.

A78 5G modeli, 6.56 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip. Ekranın yenilenme hızının ise 90 Hz olduğu ifade edildi. Çentikli yapısı ve çentik bölümündeki ön kamerası ile farklı bir tasarıma sahip. Buradaki ön kamera ise 8 MP. Telefonda bulunan parmak izi okuyucu, telefonun arkasında değil, yan çerçevede yer alıyor.

OPPO A78 5G Özellikleri Açıklandı

OPPO, yeni akıllı telefon modelinin tanıtımını yaptı. Bu tanıtımda açıklanan özellikler, telefonun fiyatına göre son derece iyi olarak değerlendirildi.

oppo a78 5g duyuruldu

Telefonda 128 GB UFS 2.2 depolama alanı ve 8 GB LPDDR4X RAM bulunuyor. İşlemci olarak ise Mediatek’in Dimensity işlemcisi kullanılmış. 5.000 mAh bataryası ile uzun süreli kullanıma imkan veriyor. Ayrıca 33W SuperVOOC hızlı şarj özelliği sayesinde bataryanın %100 dolma süresi sadece 67 dakika. Arka kamerası 50 MP olan telefonda Android 13 tabanlı ColorOS 13 arayüzü bulunuyor.

Sahip olduğu özelliklerle dikkat çeken modelin nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.