Oppo Reno 8T 5G Cihazının Teknik Özellikleri Sonunda Belli Oldu!

Oppo, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında düzenlediği bir toplantıda Reno 8 serisini piyasaya sürmüştü. Oppo Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro Plus akıllı telefonlar bu serinin parçasıydı. Firma bu modellerle güçlü bir çıkış...

Yayınlanma:
Oppo Reno 8T 5G Cihazının Teknik Özellikleri Sonunda Belli Oldu!

Oppo, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında düzenlediği bir toplantıda Reno 8 serisini piyasaya sürmüştü. Oppo Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro Plus akıllı telefonlar bu serinin parçasıydı. Firma bu modellerle güçlü bir çıkış yaptı ve ilgi topladı. Bugün ortaya çıkan durum, Oppo'nun aynı serinin bir parçası olacak Reno 8T modelini Hindistan'da ve dünya çapında piyasaya sürmeye hazırlandığını iddia ediyor. Öyle ki akıllı telefonun teknik özellikleri kamuoyuna açıklandı.

Oppo Reno 8T 5G'nin Teknik Özellikleri

İlk raporlara göre akıllı telefonun 4G ve 5G olmak üzere iki versiyonu olacak. Bugünün raporları, Oppo Reno 8T 5G'nin yakında Hindistan'da piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. 6nm teknolojisini kullanan Snapdragon 695 işlemci, Reno 8T 5G'ye güç verecek. İşlemciyi iki adet 2,2 GHz Cortex A-78 ve altı adet 1,7 GHz Cortex-A55 çekirdeği oluşturuyor. Adreno 619, grafik işlemciye dahildir. Oppo Reno 8T, 120 Hz yenileme hızına sahip 6.67 inçlik OLED ekranla görüntülenecek. Akıllı telefonun arka panelinde, ana kamera 108 Megapiksel çözünürlüğünde olmak üzere üç kamera bulunacak. Ön tarafta ise 32 Megapiksellik bir özçekim kamerası bekleniyor.

Akıllı telefon, 4.800 mAh batarya ve 67W şarj kapasitesi ile piyasaya sürülecek. Yazılım açısından Oppo Reno 8T 5G, Android 13 tabanlı ColorOS 13 sürümüyle birlikte gönderilecek. Oppo Reno 8T'nin teknik özellikleri dışında fiyatı açıklanmadı. Tasarımın özellikleri henüz açıklanmadı.

Katlanabilir OPPO Find N2 Flip'in Performans Detayları Açıklandı

OPPO, yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N2 Flip modelini küresel pazara getirmeye hazırlanıyor. Yeni akıllı telefonun tanıtımına az bir süre kala, Geekbench platformunda cihazın özelliklerini içeren yeni bilgiler paylaşıldı. Geekbench veri tabanında CPH2437 model numarasıyla listelenen Oppo Find N2 Flip, Çin sürümüne benzer şekilde MediaTek Dimensity 9000+ yonga seti, Android 13 işletim sistemi ve 8GB RAM ile destekleniyor. Bununla birlikte yeni cihaz, platformunun tek çekirdek testlerinde 906, çoklu çekirdekte ise 3.132 puana ulaşıyor. Ufak bir kıyaslama ile Dimenisty 9000+’ın benzer testlerde Snapdragon 8 Gen 1’e yakın puanlara sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle Oppo Find N2 Flip, Snapdragon 8+ Gen 1 destekli rakip katlanabilir modellerin gerisinde kalabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.