Ordu Emniyet Müdürünün Koruma Polisleri Kaza Yaptı: 3'ü Polis 4 Yaralı

Ordu'da meydana gelen kazada, şehit ailesini ziyarete giden Ordu İl Emniyet Müdürünün koruma polisleri, bir taksi ile çarpıştı. Çarpışma sonucu 3'ü polis 4 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ordu Emniyet Müdürünün Koruma Polisleri Kaza Yaptı: 3'ü Polis 4 Yaralı

Son dakika haberi Ordu'dan geldi. Alınan bilgilere göre Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in korumasını taşıyan otomobil ile bir taksi çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü polis memuru olmak üzere, 4 kişi yaralandı.

Bugün Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde meydana gelen kazada, Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ünye İlçesi'nde bulunan bir şehit ailesini ziyaret etmek üzere makam aracıyla yola çıktı. Emniye tMüdürü Çelik'in makam aracını takip eden Arda Boyuer yönetiminde olan 52 AB 743 plakalı koruma aracı Perşembe- Bolaman yolunda bulunan Doğanköy mevkisinde Ömer Kılıç’ın idaresindeki 52 T 3562 plakalı taksiyle çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki sürücü ile polis memurları Yılmaz Kurtuluş ve Erdoğan Erzurum yaralandı. Yaralılar, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ambulanslara alınarak Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından kaza ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Önde seyreden 55 ZP 677 plakalı kamyon sol şeritte ilerlediği esnada önce yavaşlayıp sonra sağ şeridi de kapatacak şekilde durmuş ve trafik güvenliğini tehlikeye sokarak kazaya sebebiyet verdikten sonra kaçmaya çalışmış, araç takiple 250 metre mesafeden sonra zorla durdurulmuş şahıs yakalanmıştır. Emniyet Müdürümüz Suat Çelik’in de içinde bulunduğu makam aracı kazayı atlatmış olup, artçı koruma aracı ile birlikte bir ticari taksi kazaya karışmıştır”

5haber.com  | Ordu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.