Ordu ve Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Ölü 8 Yaralı

Kütahya ile Ordu'da meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de kazalardan yaralı olarak kurtuldu. İşte olayın ayrıntıları.

Yayınlanma:
Ordu ve Kütahya'da Trafik Kazası: 3 Ölü 8 Yaralı

Ordu'da katliam gibi trafik kazası. Fatsa'da meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Fatsa ilçesinde Samsun-Ordu Bolaman Sahil yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında; Adnan Hamzaoğlu yönetiminde bulunan 61 M 0534 plakalı minibüs, Hamzaoğlu'nun direksiyon  hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki menfez kanalına düştü. Minibüs sürücüsü Hamzaoğlu ile Temel Yıldırım Çakal, Yasemin Çakal kaza yerinde hayatlarını kaybetti. Fatma Hamzaoğlu, Aykan Yıldız, Sebahattin Çakal ve Fadime Çakal ise olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, kaza sonrası araçta sıkışan yaralıları kurtardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarfından yaralıların çıkarılmasından sonra ilk müdahale yapılırken, yaralılar Fatsa Devlet Hastanesi ile özel hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Kaza sonucu hayatını kaybeden 3 kişinin ise cenazesi, Fatsa İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili polis soruşturması başlatıldı.

Kütahya'da Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kütahya'da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, şans eseri can kaybı yaşanmadı. İki otomobil, bir jandarma arabası, bir traktör ve motosikletin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Olay önceki gece saat 20.30 sularında Kütahya Tavşanlı karayolu üzerinde meydana geldi. Merve Dönmez yönetimindeki 43 SR 116 plakalı otomobil, önünde ilerleyen ve arka aydınlatma farları olmayan ehliyetsiz sürücüsü Mustafa Yörantı yönetimindeki 03 US 965 plakalı traktöre çarptı. Aynı yöne seyreden 43 SD 829 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Kazada, römorku devrilen traktörün sürücüsü Mustafa Yörantı ile otomobil sürcülerinden Merve Dönmez ve yanındaki Sinem Doğan yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edilirken, bir motosikletli sürücü, emniyet şeridinde bulunan Jandarma aracına çarptı. Sürücü Ali K. olaydan yaralı bir şekilde kurtuldu.

5Haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.