Ordu'da 51 Yaşındaki Fındık Üreticisi İntihar Etti

Ordu'nun Ünye İlçesinde fındık üreticiliği yapan ve bunalımda olduğu belirtilen 51 yaşındaki İdris Işık intihar etti.

Yayınlanma:
Ordu'da 51 Yaşındaki Fındık Üreticisi İntihar Etti

Ordu 'da bir fındık üreticisi intihar etti.

Ordu 'ya bağlı Ünye İlçesinde yaşamakta olan ve fındık üreticiliği yaptığı belirtilen ve 51 yaşında olan İdris Işık, intihar etti. Alınan  son dakika bilgilerine göre İdris Işık 'ın girdiği bunalım sonucu tabancayla başına ateş açarak intihar ettiği belirtildi.

Önceki gece Ordu 'nun Ünye İlçesinde meydana gelen olay fındık üreticisi Işık'ın ailesini derin yasa boğdu. İddiaya göre bir süredir bunalımda olan ve fındık tüccarlığı işi yapan İdris Işık, kendisine ait iş yerinin önünde park halindeki 52 LD 228 plakalı otomobilin içinde tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Silah sesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Çevredekilerin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine kısa sürede bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi.

Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede 51 yaşındaki fındık üreticisi İdris Işık'ın öldüğü tespit edildi. Savcılık incelemesinin ardından 2 çocuk babası İdris Işık ’ın cesedi otopsi için Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay ile İlgili soruşturma başlattı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5Haber 'i takipte kalın.

5Haber.com  | Ordu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.