Oreo 22 Ülkede Xbox Temalı Ürünlerde Oyun İçi Ödüller Verecek

Oreo, dünyanın en büyük oyun konsollarından olan Xbox ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Düzenlenecek kampanya ile Oreo, Xbox temalı ürünlerde oyun içi ödüller dağıtacak.Dünyadaki en önemli oyun konsollarından biri olan...

Yayınlanma:
Oreo 22 Ülkede Xbox Temalı Ürünlerde Oyun İçi Ödüller Verecek

Oreo, dünyanın en büyük oyun konsollarından olan Xbox ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Düzenlenecek kampanya ile Oreo, Xbox temalı ürünlerde oyun içi ödüller dağıtacak.

Dünyadaki en önemli oyun konsollarından biri olan Xbox, Pringles ve KFC gibi gıda şirketleriyle farklı kampanyalar yapmıştı. Bu kampanyalar geçmişten farklı olarak özel temalı konsollar ve oyun içi ödüller dağıtılması şeklinde yapılıyor.

Oreo’nun resmi web sitesinden yapılan duyuruya göre Xbox yeni bir kampanyaya imza atmak üzere. Oreo ile Xbox arasında yapılacak işbirliği ile 22 ülkede kampanya düzenlenecek. Ancak ülkemizin bu 22 ülke arasında olmadığını baştan belirtelim.

Oyun İçi Ödüller Dağıtılacak

Oreo, kampanyaya dair bazı bilgileri kendi web sitesi üzerinden duyurdu. Bu bilgiler ve ortaya çıkan diğer detaylara göre 16 Ocak tarihinde Oreo tarafından Xbox temalı ürünler satışa sunulacak.

oreo xbox ödül

Bu temalı ürünlerden çıkacak özel kodlar, Xbox’ın popüler oyunları için oyun içi ödüller alınmasını sağlayacak. Forza Horizon 5, Sea of Thieves ve Halo Infinite gibi oyunlarda dağıtılacak ödüller, oyundan daha fazla keyif alacak.

Kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu açıklandı. Ayrıca kodların 1 yıl geçerli olacağı ve 1 yıl içinde kullanılmayan kodların geçersiz olacağı da ifade edildi. Kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olacağı henüz açıklanmazken, alınan bilgilere göre Türkiye’nin bu 22 ülkenin içerisinde olmadığı açıklandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.