Oryantal Didem Kınalı'dan Şoke Eden Sözler!

2022 Ekim ayında yeni şarkı çıkaran Didem Kınalı, “Şarkı söylemek hayalimdi. Ama dans etmeyi de bırakmayacağım. Dans etmezsem ölürüm” cümlelerini kullanmıştı.

Yayınlanma:
Oryantal Didem Kınalı'dan Şoke Eden Sözler!

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda ilk kez sahneye çıkan Didem Kınalı, sahneye çıkmadan önce muhabirlerden gelen soruları yanıtladı.

Yakın Arkadaşlarım Hakaret Etti!

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Didem Kınalı şu açıklamalarda bulundu:

“Şarkı söylemek için ilk kez sahneye çıkacağım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bu işi yapmamam gerektiği hakkında yakın arkadaşlarımdan bile hakaretler duydum. Çok kişiyi hayatımdan çıkardım. Ben dansımı bırakmıyorum, dans etmezsem ölürüm. Ama afiş olmayan yerlerde olacağım. Bir yandan sahneye de çıkmak istiyorum. Bu, benim hayalimdi ve gerçekleştirdim. Beni görmek isteyenler sahnelerime gelebilir.”

Kendisi için çok önemli olan bu geceye birçok yakınını ve dostlarını davet eden Kınalı, “Ben davet ettim. Gelmek istemeyen gelmesin” dedi.

627dee6286b24524a4645263.webp

Cepleri Kabarık Sevgilileri Var Göndermesi!

Bir gazetecinin sorduğu “Yalnız yürümek nasıl?” Sorusuna Kınalı, İnce bir gönderme de yaptı.

“Yanlış anlamayın. Bazı arkadaşlarımız vardır. Yanında sevgilisi ve cebi kabarık arkadaşlarımız oluyor. Onlara şarkı söylesinler ve albüm çıkarsınlar diye yardım ediyorlar. Bende yok benim bir kuru cüzdanım var. Yanlarında cepleri kabarık olan amcalar, abiler olanlar çok var” şeklinde konuştu.

Rapçi Murda’nın Dansöz Benzetmesine Önemli Yorum!

Geçtiğimiz günler içerisinde Rapçi olan Murda’nın kendisine para fırlatan hayranına tepki gösterirken “dansöz” benzetmesi yapması hakkında da detaylı konuşan Kınalı; “Kendisini çok beğeniyorum. Tabii mi orada böyle bir şey yapılması hoş değil. Ama dansöz kelimesini aşağılayıcı bir tabir olarak kullanmasına kırıldım. Ama kimseye kızmadım” dedi.

Rapçi Murda, geçtiğimiz aylarda plajda sahne alırken kendisini dinleyen bir hayranının yüzüne para fırlatmasına sinirlenmiş ve şarkıyı yarıda kesmişti. Murda, para atan seyirciye “Dansöz müyüz? Fakir mi görünüyoruz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım” ifadelerini sinirle kullanmıştı.

Kendisinin de zaman zaman plajda sahne aldığını ve böyle para takma gibi bir durumla karşılaşmadığını belirten Didem Kınalı, Murda’nın yaptığı hakaret için doğru olmayan cümleler tabirini kullandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.