Osmangazi Köprüsünde 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza Oldu: 1 Ölü , 5 Yaralı

Oamangazi Köprüsünde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası oldu. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Osmangazi Köprüsünde 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza Oldu: 1 Ölü , 5 Yaralı

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde, Osmangazi Köprüsü yolunda trafik kazası yaşandı. Toplamda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Osmangazi Köprüsü Dilovası mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Yalova yönüne gitmekte olan ve B.A. yönetiminde olduğu belirlenen 34 VG 2966 plakalı otomobil, kaçırdığı dinlenme tesisine girmek için geri geri gelmekte olan 30 yaşındaki Ozan Ceylan yönetimindeki 34 DR 2512 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Ceylan yönetimindeki otomobil bariyerlere çarptı. Kazaya, arkadan gelmekte olan 35 JP 869, 34 TJ 9371 otomobiller ile 34 AS 5956 plakalı araç da karıştı.

Bariyerlere çarpan otomobilde sıkışan 55 yaşındaki Refik Ceylan hayatını kaybetti. Kazada, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Darıca ve Gebze'de bulunan hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada hayatını kaybeden Refik Ceylan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Farabi Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şerit üzerinden sağlanırken, araçların yoldan kaldırılması sonrasında ulaşım yeniden normale döndü.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kocaeli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.