Malatyalı Özel Harekat Uzman Çavuş Hasan Sevinç Osmaniye'de çıkan çatışmada şehit oldu

Son dakika haberi: Osmaniye'de çatışma çıktı. Amanos Dağlarında yaşanan çatışmada yaralanan Malatyalı Özel Harekat Uzman Çavuş Hasan Sevinç şehit oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Malatyalı Özel Harekat Uzman Çavuş Hasan Sevinç Osmaniye'de çıkan çatışmada şehit oldu

Son dakika haberi Osmaniye'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Osmaniye'de bulunan Amanos Dağları Yarpuz Yaylası'nda, PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonucu yaralanan jandarma özel harekat uzman çavuş şehit oldu.

Amanos Dağları Aysekisi Bölgesi'nde bulunan bir taşocağına teröristlerce düzenlenen sabotaj sonrasında başlatılan operasyon kapsamında sabah saatlerinde teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada yaralanan ve askeri helikopterle Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülen Jandarma Özel Hareket Uzman Çavuş Hasan Sevinç yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Çatışmanın yaşandığı yerde teröristlerin yakalanması için operasyonlar devam ederken, şehidin cenazesi memleketi Malatya ya da Adıyaman'da toprağa verilecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, kültür sanat haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.