Osmaniye'de Feci Trafik Kazası: 1'i Asker 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı. Aracın ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i asker olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Osmaniye'de Feci Trafik Kazası: 1'i Asker 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi Osmaniye'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Düziçi'nde kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i asker olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.

Önceki gece saat 23.30 sularında Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli Beldesi'nde meydana gelen kazada, memleketine izne gelen piyade er 22 yaşındaki Hüseyin Kadı yönetiminde olduğu tespit edilen 53 DL 324 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hızlı olması ve havanın yağışlı olması nedeniyle Boyalı Mahallesi girişindeki virajda kontrolden çıkarak yol kenarındaki bulunan dut ağacına çarptı. Otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü Hüseyin Kadı ile araçta bulunan 19 yaşındaki Ahmet Bozaslan olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası yaralanan ve bölgeye çağrılan ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılan 27 yaşındaki Mehmet Canlı ise kaldırıldığı Hastanede doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Osmaniye

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.