Osmanlıspor'un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti

Alınan son dakika bilgilerine göre Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay istifa kararı aldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Osmanlıspor'un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti

Son dakika haberi Ankara'dan geldi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Gelecek sezonla ilgili kulübün planlama yapması için şu andan itibaren görevi bırakıyorum'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Kasımpaşa, Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti. Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Mutluyum bugün kazandığım için. İç sahadaki iyi oyunumuz ve iyi skorlar devam ediyor. Ligin ikinci yarısında 9 haftada önemli puanlar topladık. İlk yarıda 1-0 önde başladık daha sonra daha rahat oynayıp skoru artıracakken birbirine benzer gollerle geriye düştük. Ardından oyunu oturttuk ve ikinci yarıda daha doğru oynadık. İstediğimiz golü de bulduk. Skoru da artırabilirdik. Bugün oyunun bütününe baktığımızda istediğimiz oyunu oynamak önemliydi. Beşinci sıradaki takımla 3 puan fark var. Bizim için 5'nci sıraya oynamak daha ulaşılabilir hedef gibi duruyor. Oyuncularım çok sıkı maç periyotundan geçti. Milli maçın ardından kupada Rize ve ardından Konya ile oynayacağız. Umarım bu çıkışımızı sürdürürüz. Taraftarımıza armağan ediyorum bu galibiyeti" dedi.

İstifa Açıklaması

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise düzenlenen basın toplantısında, "Ölü topla ilgi konsantrasyon problemleri devam ediyor. Bu da saha içerisindeki komple ruhsal ve fizik duruşumuza yaralar veriyor. Bu bizim için sıkıntı oluşturuyor. Oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Her iki takımı kutluyorum. Gelecek sezonla ilgili kulübün planlamayı iyi yapabilmesi için görevimi bırakmış durumdayım" diye konuştu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.