ÖSYM YGS Soru ve Cevap Kitapçığı Saat Kaçta Açıklayacak? ÖSYM Resmi Duyuru Yayımladı mı?

2017 YGS sınav soru ve cevap kitapçıkları ne zaman açıklanacak? YGS sınav soru ve cevap kitapçıkları hangi siteden açıklanacak? ÖSYM YGS sorularını saat kaçyta yayımlayacak? İşte YGS Sınav soru ve cevap kitapçıklarının yayımlanması ile ilgili son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
ÖSYM YGS Soru ve Cevap Kitapçığı Saat Kaçta Açıklayacak? ÖSYM Resmi Duyuru Yayımladı mı?

Milyonlarca üniversite öğrencisinin merakla beklediği YGS 12 Mart Pazar günü saat 10.00'da başlayacak.

ÖSYM tarafından Türkiye genelinde tek oturumda gerçekleşecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavında adaylara toplamda 160 soruyu cevaplamaları için 160 dakika süre tanınacak. YGS'ye saatler kala internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri de sınavda çıkan soruların ne zaman açıklanacağı oldu.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlarda sınavın tamamlanmasının ardından ya ilk gün ya da ikinci gün sonra sınav soruları ve cevap anahtarı ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayımlanıyor. Peki YGS sınav sourları ne zaman açıklanacak? YGS soru ve cevapları sınavın tamamlanmasının ardından kaç saat sonra açıklanacak? ÖSYM tarafından yapılacak olan açıklamaya nereden ulaşabilirim? YGS sınav soru ve cevap kitapçikları saat kaçta yayımlancak?

ÖSYM Yükseköğretime Geçiş Sınav sorularının ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak ÖSYM geçtiğimiz yıl YGS sınavsoru ve cevap kitapçıklarını sınavın tamamlanmasının ardından aynı gün içinde saat 17.00 gibi açıklamıştı. Bu yıl da YGS sınav soru ve cevap kitapçıklarını aynı saatlerde açıklaması bekleniyor.

ÖSYM tarafından sınavın tamamlanmasının ardından saatler geçe açıklanacak olan YGS sınav soru ve cevap kitapçığına ulaşmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

YGS'de Hangi Testten Kaç Soru Çıkacak?

12 Mart günü saat 10.00’da Türkiye genelinde tek oturumda gerçekleşecek olan YGS’de adaylara Türkçe testinden 40, sosyal bilgiler adı altında tarihten 15, coğrafyadan 12, felsefeden 8, Din kültürü ve ahlak bilgisi veya ilave felsefe sorularından 5, matematikten 40, fizikten 14, kimyadan 13, biyolojiden ise 13 soru yöneltilecek ve adayların 160 dakika içinde soruları yanıtlaması beklenecek.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.