ÖSYM'den 2017 YGS'ye Girecek Adaylara Son Dakika Uyarısı

ÖSYM tarafından yayımlanan bilgilendirme duyurusunda 2017 YGS'ye girecek olan adaylara bazı uyarılarda bulunuldu. İşte yapılan uyarılar ve ÖSYM'nin son açıklaması.

Yayınlanma:
ÖSYM'den 2017 YGS'ye Girecek Adaylara Son Dakika Uyarısı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bir son dakika duyurusu yapıldı ve 2017 yılı Yükseköğretime Geçiş Sınavına girecek olan adaylara uyarı yapıldı.

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İçişleri Bakanlığı, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından doğum, kayıp, mevcut kimlik kartının geçerlilik süresinin sona ermesi veya tahrifat sebebiyle kullanılmayacak durumda olan kimlik kartlarının yenilenmesi başvurularında yeni kimlik kartı düzenleninceye kadar 15 gün geçerli “Geçici Kimlik Belgesi” düzenlenmektedir. Bu süreyi düşünerek, kimlik değişikliği talebi olan adayların yeni kimlik kartı edinme işlemlerini sınav günlerine bırakmamaları önem taşımaktadır.

Adaylar mevcut Nüfus Cüzdanları, geçerlilik süresi dolmamış pasaportları veya yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar yukarıda belirtilen nedenlerle düzenlenen 15 gün süreli “Geçici Kimlik Belgesi” ile de sınava girebileceklerdir. Adaylara önemle duyurulur."

YGS Ne Zaman?

ÖSYM tarafından geçtiğimiz gün yayımlanna 2017 ÖSYS kılavuzunda üniversitelere girişteki ilk basamak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı 12 Mart Pazar günü saat 10.00'da düzenlenecek.

Sınav haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.