ÖSYM'den son dakika: 2017 ALES İlkbahar Dönemi sınav giriş yerleri açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklamasında 7 Mayıs tarihinde yapılacak olan ALES sınavına ait giriş belgeleri yayınlandı. İşte ÖSYM'den yapılan açıklama.

Yayınlanma:
ÖSYM'den son dakika: 2017 ALES İlkbahar Dönemi sınav giriş yerleri açıklandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında ALES sınav giriş yerleri bilgisi, adayların erişimine açıldı.

7 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavının giriş belgeleri, ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden adaylara duyuruldu. İşte ÖSYM'den konu ile ilgili yapılan açıklama:

"7 Mayıs 2017 tarihinde saat: 10.00’da yapılacak olan 2017 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2017 ALES- İlkbahar Dönemi) ;başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

2017 ALES (İlkbahar Dönemi) saat:10.00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur."

2017 ALES İlkbahar Dönemi sınav giriş belgesini edinmek için lütfen tıklayın

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.