ÖSYM'den Son Dakika Duyurusu !! KPSS 2016/2 Tercih Sonuçları Açıklandı

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında KPSS 2016/2 tercih sonuçlarının açıklandığı belirtildi. İşte ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklaması ve tercih sonuçları sorgulama sayfası.

Yayınlanma:
ÖSYM'den Son Dakika Duyurusu !! KPSS 2016/2 Tercih Sonuçları Açıklandı

Son dakika açıklaması ÖSYM'den geldi. ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında KPSS 2016/2 tercih sonuçlarını açıkladığını duyurdu.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"KPSS-2016/2 Tercih Kılavuzunda yer alan Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.  Yerleştirme sonuçları, 9 Ocak 2017 tarihinde saat 18:05’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir."

Sonuçlara ulaşmak için ÖSYM aday işlemleri sistemi üzerinde bulunan panelde kimlik numaranız ve aday şifreniz ile sonucunuza bakabilirsiniz.

Sayısal Veriler

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ösym haberlerinden, eğitim haberlerinden, sınav haberlerinden, kamu haberlerinden, kamu personeli alım ilanlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

eğitim ve memur alımı haberlerinden anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYIN

Facebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.