Otobüs Şoförünü Demir Sopalarla Dövdüler (Başka Şoförü Döveceklerdi)

Antalya'da yaşanan olayda kız kardeşlerine küfür ettiği gerekçesiyle iki kişi, otobüs şoförünü öldüresiye dövdü. Saldırganların yanlış otobüs şoförünü dövdükleri sonradan ortaya çıktı. İşte kavganın görüntüleri.

Yayınlanma:
Otobüs Şoförünü Demir Sopalarla Dövdüler (Başka Şoförü Döveceklerdi)

Antalya'da yaşanan olay tüyler ürpertti. İki kişi ellerindeki demir sopalar ile Belediye otobüsü şoförüne öldüresiye dövdü.

Antalya'da iki kişi, demir sopalarla girdikleri belediye otobüsünde, otobüs şoförünü öldüresiye dövmeye başladı. Otobüs şoförünü öldüresiye döven iki kişi, kız kardeşlerine küfür ettiği iddiasıyla halk otobüsü şoförü 31 yaşındaki Ali Yılmaz'ı sabah erken saatlerde otobüsünü temizlerken aniden dövmeye başladı. Otobüs şoförünü dövdükten sonra kaçan saldırganların yanlış şoförü dövdükleri ortaya çıktı.Özel halk otobüsü şoförü Ali Yılmaz, geçen cuma sabah erken saatlerde sefere çıktı. Aksu İlçesi Kundu turizm bölgesindeki ilk durakta saat 06.30 sıralarında beklerken otobüsünde temizlik yapan Ali Yılmaz, arka kapıdan binen bir kişinin demir çubuklu saldırısına uğradı. Kendisine bir anda saldıran kişiye karşı koymaya çalışan Ali Yılmaz'a ikinci bir kişi daha otobüse binerek yine demir çubukla saldırdı. Aldığı darbelerin etkisiyle yere düşen Ali Yılmaz, yerde de saldırganların acımasız tekmelerine maruz kaldı. Bir süre bilincini kaybettiğini ifade eden Ali Yılmaz, kendine geldiğinde gözünün içine kadar kan girdiğini fark ettiğini belirtti

Canını Bağırarak Kurtardı

İki kişinin bir anda saldırması ile birlikte refleks olarak bağırdığını anlatan otobüs şoförü Ali Yılmaz, saldırganlardan birinin, kavga sırasında belindeki bıçağa sarıldığını gördüğünü belirtti. Saldırganların otobüs şoförünü dövmeye devam etmesi üzerine bağırma şiddetini arttıran Ali Yılmaz, durumdan habersiz bir şekilde kendini yerde kanlar içinde buldu. Durumdan habersiz olan Ali Yılmaz,“Saldırganların gaspçı olduklarını düşündüm ve onlara ne istiyorsanız alın dedim. Ama onlar durmadan vurdu. Öleceğimi düşündüm. Henüz olayın şokundayım" dedi.

Yanlış Şoförü Dövdüler

Olaydan hemen sonra polis ekiplerine haber veren otobüs şoförü Ali Yılmaz, yapılan araştırmaların ardından olayın gasp olmadığını anlaması üzerine;

“Bir gün önce başka bir şoför arkadaşımız benim otobüsüme benzer aracında 20 yaşlarındaki bir kızla tartışmış. Genç kız durağına geldiğinde o şoför arkadaşıma arkadaşlarının geleceğini söyleyerek beklemesini istemiş. Şoför arkadaşım o esnada genç kızla biraz tartışmış ama uzatmamış. Genç kız arkadaşıma 'Hepiniz aynısınız şerefsizler' diye bağırmış. Beni dövenler büyük olasılıkla bu nedenle bu saldırıyı düzenledi" açıklamalarında bulundu.

5 Gündür İşe Gidemiyor

Vücudunun birçok yerinde morluklar bulunan 31 yaşındaki otobüs şoförü Ali Yılmaz'ın kafasında 11 dikiş bulunuyor. 5 gündür devam eden ağrıları nedeniyle sefere çıkamayan Ali Yılmaz, polisin saldırganları yakalamasını istiyor.

İşte Ali Yılmaz'ın Saldırıya Uğradığı Anlar

5haber.com  | Antalya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.