Otomobillerin otoyola güvenli çıkması için kullandıkları şerit hangisidir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması heyecanı Atv ekranlarında yaşanıyor.Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan ve on binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster' de...

Yayınlanma:
Otomobillerin otoyola güvenli çıkması için kullandıkları şerit hangisidir?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması heyecanı Atv ekranlarında yaşanıyor.

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan ve on binlerce kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster' de sorulan soru, seyircileri internet üzerinde sorunun cevabını araştırmaya yönlendirdi.

Büyük bir beğeni, ilgi ve heyecan ile takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu akşam binlerce takipçisi ile  ekranlarda buluştu. Yarışma devam ederken yarışmaya katılan kişiye sorulan soru binlerce meraklı izleyiciyi internet başına gitmeye teşvik etti. Telefonlarının ve bilgisayarlarının başına geçen binlerce izleyici, yarışmada sorulan sorunun cevabını internet üzerinde araştırmaya başlandı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ekranlara gelen son bölümde sorulan sorunun cevabı.

Sorunun Cevabı: Hızlanma Şeridi

Sunucu Murat Yıldırım

Çok sayıda izleyiciyi her haftanın günleri ekran başına kilitleyen genel kültür bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesinin ardından çok sayıda farklı sunucu ve ünlü isim sundu. Bu isimlerden Selçuk Yöntem uzun bir süre programın sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz aylarda ise kanal aldığı kararla Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ı getirdi.

Sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, yaşam haberlerinden, son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, yaşam haberlerinden, politika haberlerinden, kültür ve sanat haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini internet üzerinde sosyal ağlardan takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.