Oyuncu Ayhan Işık Türk Sinema ve Dizi Sektörünü Eleştirdi

Oyuncu Ayhan Işık, Türk sinema ve dizi sektörüne yönelik bazı eleştirilerde bulundu. Sektörün kendini geliştiremediğini belirten Ayhan Işık'ın açıklamaları haberimizde.

Yayınlanma:
Oyuncu Ayhan Işık Türk Sinema ve Dizi Sektörünü Eleştirdi

Başarılı oyuncu Ayhan Işık, Türk sineması ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynadığı Sibiryalı karakteri ile gönüllerde taht kuran Ayhan Işık, Türk Sinema sektörünün ileriye dönük yatırımlar yapmadığını, kendisini geliştiremediğini ve sürekli olarak yerinde saydığını ifade etti. Dizi sektöründe ise hep aynı yüzlerin görüldüğü, aynı yüzlerin bir diziden çıkıp bir diğerine geçtiğini söyledi. Bu gibi sorunların Türk dizi sektörünü ileriye götürmediğini ve sürekli olarak yerinde saydığını söyledi.

Dizinde yer alan sorunlar nedeniyle Antalya'da Alır Aksu Hastanesi Fizik Tedavi ünitesinde tedavi gören başarılı oyuncu, devam eden tedavilerinde boynunda da rahatsızlık olduğu belirlendi ve tedaviye alındı. Tedavi altına alınan 55 yaşındaki oyuncu, yaptığı açıklamalarda Türkiye dizi ve sinema sektörünü eleştirdi. Ayhan Işık yaptığı açıklamada, 40 gün önce bir film anlaşması için Alanya'ya geldiğini ve 20 gün öncede burada tatil yapmaya karar verdiğini belirtti. Tatili sırasında ise dizindeki sorunlar nedeniyle hastaneye geldiğini söyledi.

Tedavisinde diz kapağındaki sıvının eksildiği teşhisi konulan Ayhan Işık, bu sıkıntının boynunda yer alan bir rahatsızlıktan olduğunu öğrendi. Doktorlar, bu durumun oyuncunun işi için sıkıntı yaratabileceğini belirtirken, fizik tedavi ile bu durumun tedavi edilebileceği belirtildi. 26 Ekim'de yapılacak olan 'Daha Neler' filminin tanıtım lansmanına katılmak için İstanbul'da olacağını belirten Ayhan Işık, yeni sezona bomba gibi döneceğini belirtti.

Son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle birçok filmin iptal edildiğini belirten Işık, dizi sektöründe ise hep anı yüzlerin rol aldığından yakındı.

Filmlerde ve dizilerde kaliteden daha çok ödül veya reyting amaçlarının hedeflendiğini belirten başarılı oyuncu Ayhan Işık, bu durumunda sektörde kaliteyi düşürdüğünü belirtti.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.