Oyuncu Mehmet Aslan İfadesinin Alınmasının Ardından Serbest Bırakıldı

Cumhurbaşkanına Hakaret suçlaması ile hakkında gözaltı kararı çıkarılan ve bugün avukatı ile emniyete gidip teslim olan Oyuncu Mehmet Aslan salıverildi.

Yayınlanma:
Oyuncu Mehmet Aslan İfadesinin Alınmasının Ardından Serbest Bırakıldı

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre "Cumhurbaşkanı'na hakaret" iddiasıyla hakkında gözaltı kararı çıkartılan oyuncu Mehmet Aslan, avukatıyla birlikte Emniyet Müdürlüğüne gelip teslim oldu. Teslim olduktan sonra Adliyeye sevk edilen Aslan, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Sabah Teslim Olmuştu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" iddiasıyla hakkında gözaltı kararı çıkartılan oyuncu Mehmet Aslan, kendisine yapılan tebliğ üzerine avukatıyla birlikte Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne gelerek sabah saatlerinde teslim oldu. Aslan'ın emniyetteki işlemlerinin ardından ifade vermek üzere adliyeye gönderileceği öğrenildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.