Oyundan Alınmasına Eldivenlerini Atarak Tepki Veren Quaresma'dan Açıklama Geldi

Önceki akşam oynanan Osmanlıspor maçında oyundan alınmasına eldivenlerini sinirli bir şekilde atarak tepki gösteren Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'dan bir açıklama geldi. İşte başarılı oyuncunun yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Oyundan Alınmasına Eldivenlerini Atarak Tepki Veren Quaresma'dan Açıklama Geldi

Önceki akşam oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki olarak eldivenlerini fırlatan Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Ricardo Quaresma, bu hareketi ile ilgili bir açıklama yaptı. Quaresma açıklamasında, hareketinin yanlış olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takımın teknik direktörü Şenol Güneş ile olan bir fotoğrafını paylaşan Portekizli yıldız oyuncu Ricardo Quaresma, ''Dün oyundan çıkmayı beklemiyordum, yaptığım hareket yanlıştı. Bu hareketin ne kulüple ne de hocayla alakası yok. Hocamla ilişkimiz çok iyi kendisi çok büyük saygı duyduğum bir insan'' sözlerini söyledi.

Ricardo Quaresma'nın soyal medya üzerinden yaptığı açıklamasının tamamı şu şekilde: ''Şampiyonluk yolunda çok kritik bir deplasman olan ve zor şartlarda oynanan Osmanlıspor maçında her zaman olduğu gibi takımım için mücadele etme isteğim nedeniyle oyundan çıkarken çok yanlış bir tepki gösterdim. Yaptığım işe duyduğum aşk çok büyük, sahada her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Dün oyundan çıkmayı beklemiyordum, yaptığım hareket yanlıştı. Bu hareketin ne kulüple ne de hocayla alakası yok. Hocamla ilişkimiz çok iyi kendisi çok büyük saygı duyduğum bir insan. Lütfen Beşiktaş için ortak hırs ve mücadelemizi kimse başka yerlere çekmesin, bizim aramız çok iyi. Hep beraber çalışıp, ana hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız.''

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, spor haberlerinden, beşiktaş haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.