Özcan Deniz Herkesi Şoke Etti! O Haber Hemen Yayıldı! Samar Dadgar ile Gizli Gizli Evlendi!

Özcan Deniz, ailesinin istemediği sevgilisi Samar Dadgar ile nikah masasına gizlice oturdu. Eski eşi Feyza Aktan'dan resmen olaylı bir şekilde boşanan Deniz, hemen kendisinden 21 yaş küçük Samar Dadgar'ın yanına taşındı.

Yayınlanma:
Özcan Deniz Herkesi Şoke Etti! O Haber Hemen Yayıldı! Samar Dadgar ile Gizli Gizli Evlendi!

Öte yandan anne Kadriye Deniz, oğlunun evlenmesine karşı olduğunu ve ilişkisini istemediğini kamuoyuna açıkladı. Ünlü çiftin haftalardır gündeme gelmeyen evlilik iddiası ve bunu destekleyen delil bugün bir anda gün yüzüne çıktı.

Eski eşinden olaylı boşanan Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar ile gizlice evlendi. Bu haberle resmen herkesin ağzı açık kaldı. Özcan Deniz, olaylı boşandıkları dönemde oğlunun annesi ve eski eşi Feyza Aktan ile birlikte yaşadıktan sonra sevgilisi Samar Dadgar'ı Zekeriyaköy'deki evinde herkesten gizli bir şekilde nikah masasına oturttu. Nedenini öğrenenler ise resmen şoke oldu.

Eski Eşiyle Resmen Kanlı Bıçaklı Olmuştu

Zcan Deniz, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Samar Dadgar'a yılbaşı gecesi evlenme teklif ettikten sonra basında yer almıştı. Özcan Deniz'in eski eşinden bir çocuğu var ve oğlunun velayetiyle ilgili birçok sorun yaşanıyor. Ek olarak Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan bu durumlar ışığında resmen kanlı bıçaklı oldular.

Sessiz Sedasız Düğün Yaptılar

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Zekeriyaköy'deki evinde gizlice evlenme teklif ettiği Samar Dadgar ile nikah masasına oturduğu ortaya çıktı. Evde gerçekleştirilen nikah törenine çok sayıda tanınmış kişinin davetli olduğu da bir başka bilgi. Taraflardan hiçbiri henüz bir şey paylaşmadı veya bu konu hakkında hiçbir şekilde yorum yapmadı.

Samar Dadgar Kimdir?

Samar Dadgar 1994'te İran'da doğmuştur. Samar Dadgar eğitim hayatını yaşadığı ülke olan İran'da başlamıştır. Dadgar ilerleyen dönemlerde ailesiyle birlikte yurt dışına taşınma kararı almıştır. Eğitimini de Avrupa'da devam ettirmiştir. Samar Dadgar'ın birçok kaynaktan alınan bilgilere göre; moda üzerine yüksek lisansı bulunmaktadır. Samar Dadgar alanında oldukça başarılı bir modacıdır. Samar Dadgar House Of Galus markasının kurucusu ve sahibidir. Samar Dadgar, Özcan Deniz'den 22 yaş küçüktür.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.