Özel güvenlikçi görüntülemek istediği hortumun gazabına uğradı (O anlar kameralarda)

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda, arazide meydana gelen hortumu görüntülemek isteyen bir özel güvenlikçi, hortumun gazabına uğradı. İşte o anlar.

Yayınlanma:
Özel güvenlikçi görüntülemek istediği hortumun gazabına uğradı (O anlar kameralarda)

Şanlıurfa'da tapınak kalıntılarının bulunduğu Göbeklitepe bölgesinde çalışmakta olan özel güvenlik görevlisi Hasan Yıldız, kazı alanında cep telefonuyla hortum görüntülemek istedi. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen hortumun etrafında toplanmasıyla zor anlar yaşayan özel güvenlik görevlisi Hasan Yıldız'ın bu zor anları kameralarda.

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Örencik Mahallesi’nde 12 bin yıl önceden kaldığı tahmin edilen ve dünyanın ilk tapınağı olarak gösterilen Göbeklitepe'de oluşan hortum kısa süreli korkuya neden oldu. Hava sıcaklığının 18 dereceye düştüğü Göbeklitepe çevresinde aniden oluşan hortum kazı ekibine zor anlar yaşattı. Özel güvenlik görevlisi Hasan Yıldız da, kazı alanında oluşan tozlu hortumu cep telefonuyla çekmek istedi. Hortumun, etrafında toplandığı Yıldız zor anlar yaşadı. Bir süre hortumun içinde dönen Yıldız, yaşadıklarını ise telefonuyla görüntüledi.

İşte Şanlıurfa'da tapınak kalıntılarının bulunduğu bölgede çekilen o görüntü ve o anlarda yaşanan olaylar.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com |  Şanlıurfa

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.