ÖZET-Bayern Münih: 1 Real Madrid: 2 (10 Kişi Kalan Bayer'e CR7 Ayarı)

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakasında Real Madrid, geriye düştüğü karşılaşmada Bayern Münih'i Cristiano Rolando'nun golleri ile 2-1 yendi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
ÖZET-Bayern Münih: 1 Real Madrid: 2 (10 Kişi Kalan Bayer'e CR7 Ayarı)

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmaları bu akşam oynanan 3 karşılaşma ile sona erdi. Gecenin en heyecanlı karşılaşmasında Real Madrid, geriye düştüğü maçı 2-1'e çevirerek rövanş için büyük avantaj sağladı.

2016-2017 sezonu Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Allianz Arena'da karşı karşıya gelen iki ekip, rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor yakalamayı planlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Bayern Münih'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ancak, karşılaşmanın ikinci yarısında CR7 rüzgarı esti.

Bayern Münih, baskılı başladığı karşılaşmanın 25. dakikasında öne geçmeyi başardı. 25. dakikada Thiago Alcantara'nın asistini gole çeviren Arturo Vidal, takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayıca karşılaşmanın ilk yarısı Bayern Münih'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise bambaşka bir Real Madrid sahaya çıktı. Maçın 47. dakikasında Dani Carvahal'in asistinde pozisyonu gole çeviren Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, takımı Real Madrid'e 1-1'lik beraberliği getiren golü buldu.

Bayern'de Kırmızı Kart Şoku

Karşılaşmanın 61. dakikasında ikinci sarı kartı gören Javi Martinez, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın sonuna doğru 10 kişi alan Bayern Münih, oyun üstünlüğünü kaybetti ve Real Madrid gol için bastırmaya başladı.

Bu baskılar 77. dakikada sonuç verdi ve Cristiano Ronaldo Marco Asensio'nun asistini gole çevirdi.

Karşılaşmada Bayern Münih yüzde 49 topla oynama oranına sahipken, Real Madrid yüzde 51'te kaldı. Bayern Münih'in 13 şutuna karşılık ise Real Madrid 23 şut çekti.

Bayern Münih Real Madrid karşılaşmasını şifresiz veren kanalların listesine ulaşmak için TIKLAYIN

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.