ÖZET-Beşiktaş: 1 Fenerbahçe: 1 (Fenerbahçe yine 90'da attı)

Vodafone Arena'da Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. İlk yarının son dakikalarında bulduğu golle son ana kadar önde giden Beşiktaş, 90'a yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. İşte karşılaşmanın önemli anları.

Yayınlanma:
ÖZET-Beşiktaş: 1 Fenerbahçe: 1 (Fenerbahçe yine 90'da attı)

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolundaki en önemli karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş Fenerbahçe karşılaşması sona erdi.

Özet

Dakika 15: Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, art arda bulduğu ataklarla gole gitmeye çalışıyor. Sağ kanatta etkili olan Quaresma'nın ıkardığı topa gelişine vuran Aboubakar'ın şutu az farkla dışarı çıktı.

Dakika 16: Talisca'nın ara pasında topla buluşan Oğuzhan, ceza sahası içinde topukla  Aboubakar 'ı gördü. Bu futbolcunun şutunda top yine auta çıktı.

Dakika 30: Tansiyonun yükseldiği karşılaşmada Volkan Demirel, itirazları sonucu sarı kart gördü.

Dakika 34:  Sağ kanatta İsmail'e şık bir çalım atan Quaresma maça ağırlığını koymaya başladı fakat siyah beyazlılar boş pozisyonları harcıyor. Fenerbahçe ise duran toplardan gol arıyor.

Dakika 45: Wuaresma'nın sağ kanattan müthiş şekilde içeri çıkardığı topa dokunan Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Beşiktaşlı futbolcu Talisca, Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'e maç içinde orta parmak hareketi yaptı.

Sarı-lacivertli kaleci, Talisca'nın yaptığı bu hareket sonrası çok sinirlendi. Edinilen bilgiye göre 2. yarıya çıkarken körükte Volkan, Talisca'ya "Neden böyle yapıyorsun? Amacın ne bu hareketi bana yaparken?" diye sordu, Talisca ise cevap vermeyerek arkadaşlarının arkasında kaldı.

Dakika 88: Martin Skrtel 2. sarı kart sonrasında gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Dakika 90: Marcelo'nunb kendi kalesine attığı gol ile Fenerbahçe 1-1'lik beraberliği sağladı.

İlk 11'ler

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Tolgay, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Talisca, Ryan Babel, Vincent Aboubakar

Fenerbahçe: Volkan Demirel, İsmail Köybaşı, Simon Kjær, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Neustadter, Josef De Souza, Alper Potuk, Lens, Moussa Sow, Robin Van Persie

Maçı Şifresiz Olarak Nasıl İzlerim?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig 30. hafta karşılaşması Lig Tv ekranlarından şifreli yayınla yayınlanmaktadır. Lig maçlarının canlı olarak izlenmesi için Lig Tv paketinin atın alınması gerekmektedir. Ancak son dönemlerde yaygınlaşan akıllı telefonlarda da karşılaşmayı takip etmek mümkün. Akıllı telefon uygulaması Periscope'u telefonunuza indirerek karşılaşmayı canlı yayın şeklinde izleyebilirsiniz.

Spor haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.