ÖZET- Medipol Başakşehir: 3 Beşiktaş: 1 (Bitime 5 hafta kala Başakşehir Beşiktaş'a yaklaştı)

Süper Lig'in 29. haftasında Lig 2'ncisi Medipol Başakşehir, lider Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma Başakşehir'in 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İşte karşılaşmanın detayları ve özeti.

Yayınlanma:
ÖZET- Medipol Başakşehir: 3 Beşiktaş: 1 (Bitime 5 hafta kala Başakşehir Beşiktaş'a yaklaştı)

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın en önemli karşılaşması olan Medipol başakşehir Beşiktaş karşılaşması saat 19.00'da başladı. Karşılaşma, ilk düdüğün çalınmasının ardından nefesleri kesti.

Lider Beşiktaş, Lig'in 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'e konuk oldu. Karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşma başladı. Ligin bitimine 5 hafta kala iki 3. ve 4.'den ayrılan iki takım, aralarında şampiyonluk mücadelesi verirken, bu akşam oynanan karşılaşmanın büyük bir önemi var.

Dakika 7: Karşılaşmanın başlaması ile rakip kaleye hücum eden Medipol Başakşehir'de Cengiz Ünder, çalımlarla ve güzel hareketlerle cezaalanı içine girdi. Kaleci Fabri ile karşı karşıya gelen Cengiz, Fabri'nin bacak arasından topu ağlara gönderdi. 1-0

Dakika 12: Baskılı ve hızlı başlayan ev sahibi Başakşehir, ikinci golü de kısa sürede buldu. Ofsayt diye duraksayan defansın hatasını Adebayor affetmedi. 2-0

Dakika 16: Quaresma'nın güzel hareketlerle ceza sahasına getirdiği topa Oğuzhan vurdu, top üst direkten döndü. Gelen topa Talisca vurdu ama kaleci muhteşem bir kurtarışla topu çeldi.

Dakika 17: Atamayana atarlar oldu. Mutlak gol fırsatını değerlendiremeyen Beşiktaş, 1 dakika sonra kalesinde 3. golü gördü. Cengiz yine güzel hareketlerle ceza sahasına girdi. Vuruşunda Fabri'nin çabası yeterli olmadı. 3-0

Dakika 40: Girdiği pozisyon sonucu sarı kart gören Tosic sarı kart aldı ve gelecek hafta oynanascak olan Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda karşılıklı pozisyonlar buldu.

Dakika 87: Demba Ba bulduğu golle maçın skorunu belirledi. 3-1

İlk 11'ler

Medipol Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Bekir, Eren, Holmen, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.