PAEM İlk Derece Amirlik Aday Seçme Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

PAEM'lerde ilk derece amiri olarak yetiştirilmek üzere alınacak personeller için fiziki yeterlilik sınavı giriş belgeleri yayımlandı.

Yayınlanma:
PAEM İlk Derece Amirlik Aday Seçme Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

Polis Akademisi resmi internet sitesinde PAEM 2016 yılı İkinci Dönem İlk Derece Amirlik Aday Seçme Sınavı Giriş Belgeleri yayımlandı.

Polis Akademisi tarafından yayımlanan duyuruda şu açıklamalara yer verildi:

"22 Kasım-02 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Fiziki Yeterlilik ve Mülakat/Sözlü Sınava çağrılacak adayların ait Sınav Giriş Belgeleri yayınlanmıştır. Sınav giriş belgelerini TC Kimlik Numarası ve E-Devlet şifrenizi girerek görüntüleyebilirsiniz."

Fiziki yeterlilik sınavına girecek olan adaylar, E-Devlet sistemi üzerinden şifreleri ve kimlik numaraları ile giriş yaparak giriş belgelerini temin edebilecektir.

PAEM'e Kimler Başvurabilir?

Polis Amirleri Eğitim Merkezlerinde İlk derce amir olarak eğitilmek için alınacak kişilerde, En az dört yıllık lisans seviyesindeki bir yükseköğretim programından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması, Başvuru tarihi itibarıyla meslekte fiilen iki yılını doldurmuş olması, Sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibari ile kırkbeş yaşından gün almamış olması, Son iki performans değerlendirme puanı iyi veya çok iyi olmaksı Son iki yıl içinde kısa süreli durdurma cezası ve meslek yaşantısı içerisinde uzun süreli durdurma cezası almamış olması, Haklarında meslekten veya memuriyetten çıkarma cezasını gerektirecek suçlardan dolayı adli veya idari soruşturma yapılıyor olmaması şartları aranmaktadır.

İlgili ilan için polis akademisi resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gündem haberlerinden, polis haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.