PAEM İlk Kademe Amirlik Sınavı Yedek Planlaması Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda PAEM 2. dönem ilk derece amirlik giriş sınavı sonucuna göre çağrılan yedek adaylara ait sonuçlar açıklandı. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
PAEM İlk Kademe Amirlik Sınavı Yedek Planlaması Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan son dakika duyurusuna göre geçtiğimiz gün açıklanan PAEM Amirlik sınavında yedek aday olmaya hak kazananlara ait sonuçlar açıklandı.

Polis Akademisi tarafından yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

"2016 yılı 2. Dönem İlk Kademe Amirlik Eğitimi giriş sınavları sonucunda yedek aday olarak belirlenen adaylardan yedek planlamasında erkeklerden 2. yedek adaya kadar bayanlardan 1. yedek adaya kadar planlama yapılmıştır. Planlaması yapılan adayların PAEM Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 22.Maddesinin 2.fıkrası gereğince en geç 13/01/2017 Cuma günü saat 14.00’a kadar Polis Akademisi Başkanlığı Çamlıca Yerleşkesinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar gelirken yanlarında tören kıyafeti, genel hizmet kışlık resmi kıyafeti ve bunların aksesuarları, eşofman ve spor ayakkabısı getirmeleri gerekmektedir."

Yedek Planlaması sonucunu öğrenmek için TIKLAYIN

Geçtiğimiz hafta açıklanan ve yaklaşık olarak 25 bin polis memurunun amirliğe giriş için girdiği sınavın sonucuna göre bin adet komiser yardımcısı adayı sınav sonucuna göre belirlenmişti. Yayımlanan son duyuruya göre de bu sayının yanında yedek olarak ayrılan personellere ilişkin sonuçlar yayınlandı.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.