Parkta Spor Yapan Hamile Ebru Tireli'ye Saldıran Kişi Tutuklandı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde parkta saldırıya uğrayan Ebru Tireli'nin saldırganı tutuklandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Parkta Spor Yapan Hamile Ebru Tireli'ye Saldıran Kişi Tutuklandı

Manisa'da geçtiğimiz gün meydana gelen olayda 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye saldırı düzenlenmişti. Saldırı sonrasında başlatılan soruşturmada saldırgan yakalandı.

Saldırgan Tutuklandı

Manisa'ya bağlı Turgutlu İlçesi'nde, parkta spor yapmakta olan ve 4 aylık hamile olduğu belirtilen Ebru Tireli'ye saldırdığı iddiasıyla Mehmet T. gözaltıan alındı. Gözaltına alınan Mehmet T., emniyette yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Mehmet T. savcılık ve mahkemede verdiği ifadede suçlamaları reddetti. Hamile Ebru Tireli'nin parkta saldırıya uğradığı söylenen saatte, parkın yakınındaki evinde olduğunu ileri süren Mehmet T., "Eşimin kullandığı otomobil de evimizin önündeydi. Bizim kesinlikle olayla ilgimiz yok" sözlerini söyledi.

Çıkarıldığı mahkemede tutuklanmasının ardından adliyeden geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılan Mehmet T., Turgutlu Cezaevi'ne götürüldü.

Saldırıya uğrayan Ebru Tireli'nin aynı zamanda akrabası olduğu belirtilen avukatı Tolga Tireli, müvekkili ile sanık arasında herhangi bir husumet bulunmadığını belirterek, "Olayın gerçek nedenin ortaya çıkarılmasını istiyoruz" sözlerini söyledi.

Yakınlarına FETÖ Soruşturması

Bu arada saldırıya uğrayan Ebru Tireli ile ona saldırdığı iddiasıyla tutuklanan Mehmet T.'nin bazı yakınlarının FETÖ soruşturmasına uğradığı ortaya çıktı.

Turgutlu'da darbe girişimi sonrasında düzenlenen FETÖ operasyonunda Mehmet T.'nin kayınpederi Ali C. tutuklandı. Saldırıya uğrayan Ebru Tireli'nin eşinin eniştesi E.G. de aynı soruşturmada halen gözaltında bulunduğu belirtildi.

Gündem haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Manisa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.