Patlamada Adanalı Adem Oğuz, Manisalı Ali Aksoy ve Malatyalı Okan Doğan Şehit Oldu

İstanbul'da meydana gelen patlamada şehit olan Adanalı, Manisalı ve Malatyalı polislerin ailelerine acı haber verildi. İşte konu ile ilgili ayrıntılar.

Yayınlanma:
Patlamada Adanalı Adem Oğuz, Manisalı Ali Aksoy ve Malatyalı Okan Doğan Şehit Oldu

İstanbul'da meydana gelen patlamada 2'si sivil 27'si polis olmak üzere 29 vatandaşımız şehit oldu.

Adana'ya Şehit Ateşi Düştü

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada şehit olan polis memuru 31 yaşındaki Adem Oğuz'un Adana'daki baba evine şehit ateşi düştü.

Seyhan İlçesi'ne bağlı Belediyevleri Mahallesi'nde oturmakta olan şehit polis memuru Adem Oğuz'un ailesine acı haberi, polis görevlileri sağlık ekibi eşliğinde verdi. 6 yıllık polis memuru olan oğullarının şehit haberini alan Yeter- Ali Oğuz çifti, gözyaşlarına boğuldu. Belkız Oğuz ile 2 yıllık evli ve 6 aylık oğlu bulunan şehit Adem Oğuz'un baba evine Türk bayrakları asıldı.

Acı haberi alan 4 çocuk babası Ali Oğuz, İstanbul'a hareket ederken, anne Yeter Oğuz ise fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Şehit Adem Oğuz'un Adana'nın Aladağ İlçesi'ne bağlı Kıcak Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Manisa'ya Şehit Ateşi Düştü

İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında önceki gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 26 yaşındaki Ali Aksoy'un memleketi Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne ateş düştü.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu yanında meydana gelen 2 patlamada 27'si polis 29 kişi şehit oldu. Akhisarlı polis Ali Aksoy'un da şehit düşen polislerin içinde yer aldığı bildirildi. İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli, 3 yıllık polis olan Ali Aksoy'un ailesi, teşhis için bu sabah İstanbul'a gitti.

Anne Medine Aksoy ve çiftçi baba Ömer Aksoy'un Akhisar'ın Sarıçalı Mahallesi'nde oturduğu öğrenildi.

MAlatya'ya Şehit Ateşi Düştü

Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı’nda çevik kuvvet ekiplerinin görev yaptığı alanda 2 ayrı bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Okan Doğan, Malatya'nın Battalgazi İlçesi'ndeki baba evine acı haber verildi. Şehit polis memurunun babasının evine Türk bayrağı asılırken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında düzenlediği bombalı saldırıda yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Okan Doğan, dün akşam İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Şehit Polis’in Malatya'nın Battalgazi İlçesi Selçuklu Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin yakınları babaevine dev bir Türk Bayrağı astı. Mahallede bulunanlar da evlerine bayraklar astı.

Malatya’nın Yazın İlçesi nüfusuna kayıtlı, 2 yıldır polis olarak görev yaptığı, bekâr olduğu öğrenilen ve ailesinin 4 çocuğunun en küçüğü olan şhit Okan Doğan’ın babası Yusuf ve Nadriye Doğan oğullarının şehit düştüğünün haberini aldıktan sonra bu sabah İstanbul’a gittiği belirtildi.

Çevik kuvvet polisi Okan Doğan’ın cenazesinin yarın Malatya’da ikindi namazı ardından toprağa verilecek.

Valilikten Açıklama

Valilik tarafından yapılan açıklamada patlamada şehit olan ve yaralı olarak hastanelerde tedavi gören vatandaşlara yönelik bilgilendirme açıklaması yapıldı.

İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta dün meydana gelen patlamada yaralıların son durumuna ilişkin, 19'u yoğun bakımda, 155 yaralının hastanelerde tedavi gördüğünü açıkladı.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.