Payitaht Abdulhamid 8. Bölümden Sonra 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Trt ekranlarında yayınlanan Payiaht Abdulhamid'in yeni bölümü ekranlara geldi. Yen bölümün ardından 9. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Payitaht Abdukhamid dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Payitaht Abdulhamid 8. Bölümden Sonra 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Trt ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü binlerce kişi tarafından izlenen Payitaht Abdulhamid dizisi, önceki akşam 8. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin ekranlara gelmesi ile birlikte takipçiler soluğu ekran başında aldı. Peki Payitaht Abdulhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdulhamid yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Payitaht Abdulhamid dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüme ait detaylar.

Payitaht Abdulhamid'ın son bölümünde Ermeni komitecileri, Payitaht'ı kana bulamak için İstanbul'a silah sevkıyatı yapar. İstanbul'a silah yığmaya çalışan Ermeni komitesinin hedefi, İstanbul'u kana bulamak ve  PAyitaht'ı yerle bir etmek.Ancak bu komitenin hesap etmediği bir şey vardır. Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) Filistin’den getirdiği ajanı usta bir planla İngilizlere karşı kullanır. Ömer (Akın Akınözü) annesinin intikamı için Hiram’ın (Berkan Şal) peşine düşüyor.

Bu olayların yanında ise Ömer hedefine kilitlenmiş bir ok gibi yayından fırlıyor. Ancak Ömer, başına geleceklerden habersizdir. Valide Sultan’ın Saraya gelmesi Bidar Kadın ve Seniha Sultan arasındaki muharebeyi iyice kızıştırıyor. Valide Sultan’ın hükmü Saraydaki dengeleri alt üst edecek. Sara kurtuluş hediyesi olarak Mahmut Paşa’ya büyük bir hediye sunuyor. Ancak bu hediye Mahmut Paşa’nın kâbusu olacak. Melike mazisinin sırlarını aralamak için Saraydan çıkmak zorunda. Abdülkadir Melike’nin yardımına koşuyor. Ama bu başına büyük bir bela açacak.

Payitaht Abdulhamid dizisi yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. İşte yayınlanan yeni bölüm fragmanı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.