Payitaht Abdülhamid İlk Bölümü ile İzleyicileri Ekran Başına Kilitledi (Oyuncu Kadrosu, Yönetmeni, ..)

Ekranların yeni dizisi Payitaht Abdulhamid, önceki akşam ilk bölümü ile yayınlandı. Yayınlanan ilk bölümü binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. İşte Payitaht Abdülhamid dizisi ile ilgili bilgiler.

Yayınlanma:
Payitaht Abdülhamid İlk Bölümü ile İzleyicileri Ekran Başına Kilitledi (Oyuncu Kadrosu, Yönetmeni, ..)

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Payitaht Abdülhamid, önceki akşam ekranlara gelen ilk bölümü ile binlerce kişiyi ekran başına kilitledi.

Osmanlı İmparatorluğunun son dönem padişahlarından Abdülhamid'in hayatının anlatıldığı dizi, binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Diziyi ekran başında kaçıranlar ise heyecana ortak olmak için internet üzerinde ilk bölümde yaşanan olayları araştırmaya başladı. İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin ilk bölümünde yaşanan olaylar.

1876 yılında tahta çıkan ve 33 yıl boyunca tahtta kalan ve Ulu Hakan adı ile anılan Abdülhamid Han'ın hayatının anlatıldığı dizi, o dönemlerde yaşanan olayları ve saptırmaları da gözler önüne seriyor. Tüm dünya 600 yıl süren hükümdarlığı, manipülasyonlarla yıkmaya çalıştığı dönemde padişah olan Abdülhamid Han, amansız düşmanlarına fırsat tanımama gayretindeydi.

Yönetmen koltuğunda Kurtlar Vadisi ve Elveda Rumeli gibi dizilerin başarılı yönetmeni Serdar Akar otururken dizinin çekimleri Kocaeli Seka Film Platolarında başladı. Sultan Abdülhamid Han rolünü ise “Ihlamurlar Altında”, “Tatar Ramazan”, “Bir Çocuk Sevdim”, “Babam ve Ailesi” ve “Son Destan” gibi projelerde yer alarak adından bahsettiren Bülent İnal canlandırıyor. Diğer rollerde ise Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt rol alıyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.