Payitaht Abdülhamid son bölümü yayınlandı (Payitaht yeni bölüm fragmanı ne zaman?)

Trt ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir merak ve ilgili ile izlenen Payitaht Abdülhamid dizisi, önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki Payitaht Abdülhamid son bölümde neler yaşandı? Payitaht Abdülhamid dizisinde şehzadenin hain olduğu mu ortaya çıkıyor? Payitaht Abdülhamid son bölümü nasıl izlerim? İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin ekranlara gelen son bölümü ve detaylar.

Yayınlanma:
Payitaht Abdülhamid son bölümü yayınlandı (Payitaht yeni bölüm fragmanı ne zaman?)

Trt ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid, önceki akşam son bölümü yayınlandı. Ekranlara gelen 9. bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Payitaht Abdülhamid dizisini ekran başında izleyemeyen takipçiler de internet başında son bölümü araştırmaya başladı. Peki Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Payitaht Abdulhamid son bölümü nasıl izlerim? İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar.

Osmanlı Devletinin son dönemlerinde padişah olan ve İmparatorluğu yeniden ayağa kaldırma adına büyük uğraşlar veren Abdülhamid Han'ın hayatının anlatıldığı Payitaht Abdülhamid dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine nefesleri kesti. Önceki akşam yayınlanan yeni bölümde yine bir ihanet çemberi içine düşen Abdülhamid Han,  Şehzade Abdülkadir hakkında gelen silah jurnali üzerine, bir de Abdülkadir'in düşmana şifa olacak çiçeği almak üzere gelmesi, hainliğinin ihtimalini daha da arttırıyor. Birçok ihanetle karşı karşıya gelen Abdülhamid Han'ın oğlunun ihanetinin üstesinden nasıl geleceği ise muamma.

Öte yandan Ömer ise büyük bir kumpasa düşmek üzeredir. Gözü dönmüş katiller, Ömer'i öldürmek için kapıya dayanmıştır. Ömer'in bu durumdan kurtulması için bir mucizeye ihtiyacı vardır. Theodor Herzl’in, attığı her adımda ensesinde nefesini hissettiği Abdülhamid’in gücü karşısında ne yapacak. Onun gücü karşısında silahlara kavuşmasının bir tek yolu var. O da Mahmut Paşa’nın kuracağı tertip.

Payitaht son bölümü izlemek için aşağıda bulunan adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.trt1.com.tr/diziler/payitaht-abdulhamid "

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.