Payitaht Abdulhamid Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Tren Patlamasında Neler Oldu?

Payitaht Abdulhamid'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdulhamid'in yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte Payitaht Abdulhamid'in yeni bölümü hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Payitaht Abdulhamid Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Tren Patlamasında Neler Oldu?

MBinlerce kişinin büyük bir merakla beklediği Payitaht Abdulhamid'in yeni bölümü 24 Mart gecesi ekranlara geldi.

Yeni bölümü ile ekranlara gelen Payitaht Abdulhamd, yine binlerce izleyiciyi ekran başında kilitledi. Takipçiler, Trt 1 ekranlarında dizinin yeni bölümünü izledikten sonra internet üzerinden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Payitaht Abdulhamid dizisinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdulhamid'in yeni bölümünde neler olacak? Tren patlamasında neler oldu?

Payitaht Abdulhamid'in yeni bölümünde Osmanlının borsadaki parasının yatırıldığı şirketin hisselerinin düşürülmesi için şirketin makinelerini taşıyan trene bombalı saldırı düzenlendi. Bombalı saldırının düzenlendiği trende ise Abdulhamid'in hamile eşi vardı. Dizinin sonlarına doğru meydana gelen patlamada trenin alevler içinde yandığı görüldü. Abdulhamid ise patlamanın meydana geldiği anlarda tüm paşaları odasına toplamıştı.

Peki patlama soncu ne oldu? Patlamada Abdulhamid'in karısı öldü mü? Devletin parasının yatırıldığı borsa hissesinin şirketinin makineleri yandı mı? Tüm bu soruların cevabı gelecek hafta ekranlara gelecek olan Payitaht Abdulhamid'in yeni bölümünde cevaplanacak?

Öte yandan Abdulhamid, Mahmut Paşa'ya paşalık unvanını geri verdi.

Abdulhamid'den Talebelere Anlamlı Konuşma

Gazetecinin vurulması sonrasında talebelerin isyan edeceği duyurusunu alna Abdulhamid, talebeleri cami avlusuna çağırı ve nlara anlamlı bir konuşma yapar. Abdulhamd, gazeteci vurulduğununda sıokağa çıkıyorsunuz da padişahınız vurulduğunda neden çıkmıyorsunuz dedi.

Payitah'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandığında izlemek için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.