Payitaht Abdulhamid'in Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdulhamid sn bölümde neler yaşandı? Payitaht Abdulhamid'in son bölümünde yaşanan olaylar nelerdir? Mahmuıt Paşa asıldı mı? Abdulhamid Mahmut Paşa hakkında hakkındaki kararını verdi mi? İşte Payitaht Abdulhamid'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Payitaht Abdulhamid'in Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Binlerce kişinin merakla beklediği Payitaht Abdulhamid dizisi bu akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Başladığı ilk günden bu yana binlerce izleyici tarafından büyük bir heyecan ve beğeni ile izlenen dizi Payitaht Abdulhamid'i ekran başında ileyemeyen takipçiler ise diziyi internet üzerinde araştırmaya başladı. Diziyi ekran başında izleyemeyen takipçiler, son bölümde yaşanan olayları merak ediyor ve internet üzerinde son bölümü araştırıyor. İşte Payitaht Abdulhamid dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin özeti.

Payitaht Abdulhamid'in son bölümünde Abdulhamid, zehirlendi oyunu ile içlerindeki hainin kim olduğunu anladı. Hain olan Mahmut Paşa, yakalanır ve saray'da gözaltına alınır. Kurulan konsey ise Mahmut Paşa'nın ifadesini almaya gider. Ancak Mahmut Paşa konseye hesap vermeyeceğini, sadece sarayda Abdulhamid'e konuşacağını söyledi. Bu durum üzerine Abdulhamid, Mahmut Paşa'yı odasında sorguya alır.

Mahmut Paşa, Abdulhamid'e vereceği ifadeyi daha öncden hazırlamıştır. Mahmut Paşa, Hiram'ı Abdulhamid'in bir hafiyesi olarak göstererek bir gazeteciyi yaralar. Bu gazeteci ise kendisini Abdulhamid'in vurduğunu zanneder ve bu konuda gazeteye yazı gönderir. Mahmut Paşa ise bu durum ile halkın kargaşaya gideceği ve talebelerin isyana gideceğini Abdulhamid'e söyler ve durum gittikçe kötüleşir.

Arabacı Ömer ise Mahmut Paşa'nın foyasını ortaya çıkarmak için Hiram'ı aramaya gider.

Payitaht Abdulhamid'in son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan balantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.trt1.com.tr/haber/payitaht-abdulhamid-her-cuma-trt1de

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.