Pegasus Yolcu Uçağında AirDrop Krizi! 10 Yolcu Gözaltına Alındı

Pegasus Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağında sefer öncesi yolculara gönderilen AirDrop görüntüsü uçakta krize neden oldu. Olay sonrasında tüm yolcuların bagajları kontrol edildi ve sefer sorunsuz olarak gerçekleştirildi.İsrail...

Yayınlanma:
Pegasus Yolcu Uçağında AirDrop Krizi! 10 Yolcu Gözaltına Alındı

Pegasus Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağında sefer öncesi yolculara gönderilen AirDrop görüntüsü uçakta krize neden oldu. Olay sonrasında tüm yolcuların bagajları kontrol edildi ve sefer sorunsuz olarak gerçekleştirildi.

İsrail kaynaklı haberlere göre İsrail'den Türkiye'ye uçuş için hazırlanan Pegasus uçağındaki yolculara gelen tehdit fotoğraf ve videoları nedeniyle uçuş bir süreliğine ertelenmek zorunda kaldı. 2009 yılında New York'taki Hudson Nehri'ne düşen uçağın kaza görüntülerinin yer aldığı içerikler AirDrop aracılığıyla Apple cihazları kullanan diğer yolculara gönderildiği tespit edildi.

AirDrop Krizi Pegasus Uçağını Erteletti

Hudson nehrine düşen uçağın görüntülerinin yer aldığı AirDrop gönderisinde "Keşke hepimiz ölseydik." yazısı uçaktaki yolcularda kısa çaplı paniğe yer açtı. Durumun uçuş ekibine bildirilmesiyle birlikte Pegasus uçağının İsrail Türkiye seferi beklemeye alındı.

Pegasus yolcu uçağında airdrop krizi

İsrail polisinin uçakta yaptığı aramalar sonrasında 10 şüpheli yolcu uçaktan indirilerek sorgulanma amacıyla Ben Gurion Havalimanı'na getirildi. Ardından uçakta bulunan tüm bagajlar kontrol edildikten sonra uçağın kalkışına izin verildi.

Buna benzer bir olay daha önce de bir başka Pegasus seferinde yolcuların telefonuna gönderilen tehdit görüntüleri nedeniyle ertelenmiş ve olayın ardından bir yolcu gözaltına alınmıştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.