Pegasus'tan İndirimli Bilet Kampanyası (Yüzde 40 İndirimli Uçak Bileti)

Türkiye'de hava ulaşımında en çok tercih edilen firmalardan biri olan Pegasus, düzenlediği kampanya ile vatandaşlara indirimli uçuş imkanı sağlıyor. İşte Pegasus indirimli bilet kampanyası fırsatının tüm detayları.

Yayınlanma:
Pegasus'tan İndirimli Bilet Kampanyası (Yüzde 40 İndirimli Uçak Bileti)

Türk havacılık devi Pegasus şirketi, düzenlediği indirimli bilet kampanyaları ile binlerce vatandaşın tercih nedeni olmaya devam ediyor.

İndirimli ve kaliteli uçuşun adresi olan Pegasus Hava Yolu Şirketi, Nisan ayı boyunca "Uç Uç Günleri" kampanyası düzenlediğini duyurdu. Bu kampanya ile Pegasus Plus üyelerine seçili iç hatlarda yüzde 30, Pegasus Plus Kredi Kartı sahiplerine ise yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı sağlayacağını duyurdu.

Kampanyadan Nasıl Faydalanılır?

Pegasus Şirketi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, kampanyadan Nisan ayının "Uç Uç Günleri" kampanyası ile biletlerini 6-7 Nisan tarihlerinde www.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden 26 Mayıs – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında iç hat uçuşu için alan müşteriler faydalanabilecekler.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuşlar

Pegasus’un Uç Uç kampanyası İstanbul Sabiha Gökçen ile Ankara, Antalya, Alanya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Edremit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Ordu-Giresun, Samsun, Sivas ve Trabzon; Adana ile Antalya, Bodrum ve Trabzon, Antalya ile Trabzon, Ankara ile Bodrum ve İzmir ile Antalya ve Sivas arasındaki karşılıklı seferlerde geçerli olacak.

Nisan ayı “Uç Uç Günleri” indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresi üzerinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve Mobil Uygulamaları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak yararlanabiliyor.

Son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.